5-S Webgids
Aanbiedingen

Maak jouw onroerend goed meer waardevol met kantoorinrichting!

Een goed ontworpen kantoorruimte kan niet alleen een positieve invloed hebben op het succes van je bedrijf, maar het kan ook de waarde van je pand verhogen. Een goed kantoorontwerp gaat over meer dan alleen esthetiek; het gaat over het creëren van een omgeving die de productiviteit en samenwerking tussen werknemers bevordert. In dit blogartikel volgen enkele tips om je te helpen de waarde van je pand te verhogen met een goed kantoorontwerp!

 

Natuurlijk licht maximaliseren

Het is bewezen dat natuurlijk licht het moreel verhoogt en het stressniveau van werknemers vermindert. Profiteer van natuurlijk licht door bureaus, stoelen en ander meubilair strategisch bij ramen of glazen wanden te plaatsen. Als natuurlijk licht op je werkplek schaars is, installeer dan kunstlicht om de effecten van natuurlijk daglicht na te bootsen. Dit helpt om een gezond evenwicht te creëren tussen kunstlicht en natuurlijk licht op je werkplek.

 

Akoestiek verbeteren

Geluidsoverlast kan schadelijk zijn voor de concentratie en productiviteit op de werkplek. Om te voorkomen dat lawaai een probleem wordt, kies je materialen zoals tapijten, akoestische tegels en wandbekleding die geluid absorberen in plaats van weerkaatsen. Gebruik ook geluidsmaskers om achtergrondgeluiden te creëren die afleidende gesprekken of andere geluiden uit nabijgelegen kantoren of werkplekken helpen blokkeren.

 

Flexibele ruimtes creëren

Met een flexibele werkruimte kun je gemakkelijk elementen als bureaus, stoelen en opslagruimtes herschikken om tegemoet te komen aan verschillende behoeften gedurende de dag of week. Dit type werkruimte is vooral handig voor mensen die vaak moeten samenwerken met verschillende teams of afdelingen binnen hun organisatie. Bovendien maken flexibele werkplekken een grotere mobiliteit op de werkplek mogelijk, wat de creativiteit van werknemers kan bevorderen en uiteindelijk de algemene productiviteit kan verhogen. Wil jij hulp bij het creëren van flexibele ruimtes of andere aspecten van de inrichting van kantoor? Neem eens een kijkje bij Kato!

 

https://katoprojecten.nl