5-S Webgids
Image default
Mode en Kleding

Merkkleding nodig? Winkel zonder schuldgevoel online

Een mooi stel Timberland Boots kan je zo 200 euro kosten. Wil je hier een Levi’s spijkerbroek en een Vingino T-shirt bij, dan ben je gemakkelijk het dubbele kwijt. Online heb je wel aanbiedingen gezien, maar je wilt de fysieke winkels niet schaden en je vraagt je af of je daar niet zal worden opgelicht. Deze problemen heb je niet meer als je gaat shoppen bij een online platform voor aanbiedingen en merkkleding. To-Be-Dressed is hier een goed voorbeeld van. De merkproducten die worden aangeboden zijn echt en de kortingen zijn hoog. Hier lees je hoe dit werkt.

Een online markt

Als jij een markt bezoekt dan huren verschillende winkels een standje bij de marktmeester. Vervolgens verkopen ze hun eigen spullen en hoeven niets van de opbrengst af te dragen. Een online platform voor merkkleding werkt hetzelfde. Ze gaan een deal aan met een winkel en deze winkel kan vervolgens haar waren verkopen via de website. De opbrengsten gaan volledig naar de winkel, omdat ze hun plek op de markt apart huren. Dit concept is om verscheidene redenen ideaal en omdat er ook fysieke winkels bij zijn aangesloten kun jij er verantwoord shoppen.

De voordelen van deze opzet

Er zijn een groot aantal voordelen aan het winkelen bij dit soort websites. De aangesloten winkels worden getest voordat ze zich mogen aansluiten. Zo weet je zeker dat ze eerlijk zijn en alleen echte merkkleding aanbieden. Jij hebt alle koopjes bij elkaar, van winkels verspreid over heel Nederland. Woon je in Groningen, dan zou je hoogstwaarschijnlijk in Alkmaar nooit dat jasje hebben gevonden dat je wel op de site tegenkomt. Je weet zeker dat jouw geld bij de winkel zelf terecht komt en dat het platform geen winst maakt van de verkoop. En door de filters goed toe te passen kun je zelfs in het grootste assortiment vinden waar je naar op zoek bent. Een paar echte Timberland Boots met 40 procent korting, bijvoorbeeld.