5-S Webgids
Vervoer en transport

Met de auto op vakantie? Huur een bagagewagen

Een open aanhanger huren in Roosendaal en omstreken? Neem snel een kijkje op www.jobcar.nl!

JobCar in Etten-Leur heeft allerlei modellen aanhanger in de aanbieding. We sommen ze voor u op:

–        kiepaanhanger;

–        open aanhanger;

–        gesloten aanhanger;

–        autoambulance;

–        bagagewagen.

Bagagewagen huren

Het doel van de bagagewagen spreekt voor zich. ‘t Huren van een aanhangwagen als deze doet u als u met de auto op vakantie gaat en meer spullen meeneemt dan in de auto passen. Een bagagewagen is waterdicht af te sluiten en heeft een dakdrager voor bijvoorbeeld een skibox of fietsen. Een losse fietsendrager kunt u erbij huren. Bij JobCar heeft u de keuze uit drie bagagewagens die respectievelijk 500, 600 en 750 kg kunnen vervoeren. De actuele verhuurprijzen vindt u op de website.

Skivakantie tip

Een tip voor degenen onder u die de eerstvolgende vakantie willen gaan skiën. Radisson Blu Mountain Resort in Trysil Noorwegen. De appartementen met keuken zijn ruim opgezet. Er is een gezellige lounge met open haard waar u kunt socializen met de andere vakantiegangers. In de moderne, grote jacuzzi is het heerlijk ontspannen. Trysil ligt in het midden van Noorwegen, in de provincie Innlandet. Het is een bosrijke en dunbevolkte gemeente. In het noorden van Trysil, bij de grens met Zweden, ligt de Fulufjället. Deze berg is onderdeel van het gelijknamige nationale park.

Vakantie tip in een warm land

Gaat u liever naar een warm oord om te zwemmen, wandelen en fietsen? Er is vast nog een appartement vrij in Alfagar Village. Dit complex ligt tussen Albufeira, Praia da Oura en Olhos d’agua. Voor volwassenen en kinderen is dit een heerlijke plek om een paar weken te vertoeven. Het strand is met een trap bereikbaar. Het zwembad heeft meerdere glijbanen en een kinderbad. Er is een speeltuin, wellness, minisupermarkt en tapasrestaurant. Het oude centrum van Albufeira ligt op 4 km afstand. De moderne strip van Praia da Oura op 2 km. Alfagar beschikt over twee- en driekamer-appartement waarbij u – in beide gevallen – de keus heeft uit garden view of sea view. Qua verzorging zijn dit de opties: logies, logies ontbijt, halfpension.

https://www.jobcar.nl/