5-S Webgids
Image default
Bedrijven

Met tegels en mozaiek wordt de uitstraling van uw huis uniek

Glasmozaiek

Glasmozaiek bestaat uit kleine deeltjes mozaiek die op matjes van fiber worden gemonteerd. Door dit vervolgens met de juiste lijm te verwerken zal de glasmozaiek voor een unieke sfeer en aanblik zorgen. De glasmozaiek is vorstbestendig waardoor u de tegels zowel binnen als buiten kunt toepassen.

Mozaiek tegels badkamer

Met mozaiek tegels in uw badkamer verfraait u niet alleen uw badkamer maar draagt u ook nog eens bij aan een beter mileu. De mozaiek tegels voor uw badkamer zijn namelijk van gerecycled glas gemaakt. Dit kunt u terugvinden als u zoekt naar mozaiek tegels badkamer of als u een kijkje komt nemen in de showroom. Waar u uiteindelijk ook voor kiest, de mozaiek tegels voor uw badkamer zullen al binnen 2 werkdagen aan u geleverd kunnen worden.

Hexagon tegels

Hexagon tegels zijn uitermate geschikt om uw toilet of badkamer een unieke uitstraling geven die volkomen naar uw wens tot stand is gekomen. Een ruime keuze aan Hexagon tegels in diverse kleurstellingen en patronen is prettig maar het kan ook maken dat het moeilijk is om de juiste keuze te maken. Mocht u toch twijfelen aan uw keuze dan heeft u 14 dagen bedenktijd.

Hexagon vloer tegels

Hexagon vloer tegels kunnen jarenlang hun prachtige uitstraling behouden. Het is hierbij wel van belang de tegels op de juiste manier schoon te maken. Hexagon vloer tegels zijn gemaakt van porselein (onverglaasd) en zijn in mooie grijstinten te verkrijgen maar ook in zwart-wit combinaties. Ook de Hexagon vloer tegels hebben een prachtige uitstraling en in combinatie met de juiste lijm, kit en voeg zullen deze Hexagon vloer tegels met hulp van een tegelzetter voor een prachtig resultaat in uw huis zorgen. Ook deze tegels zijn vanwege hun vorstbestendigheid in alle ruimtes in en rondom het huis geschikt.