5-S Webgids
Image default
Bedrijven

Mirror 8

Mirror 8

Spiegel 8 afwerking

Roestvrijstalen afwerking nr. 8 staat ook wel bekend als de Mirror 8 of de spiegelafwerking. Deze afwerking is een van de belangrijke elementen in elke specificatie van roestvrijstalen producten, ongeacht het beoogde gebruik. Ze verschillen van elkaar qua uiterlijk, toepassing, ontwerp en specificatie. Sommigen kunnen worden gebruikt in verband met wrijving, slijtage, onderhoud of corrosiebestendigheid. De mirror 8 plaat heeft een niet-directioneel, hoog gepolijst, reflecterend oppervlak dat niet zal bezoedelen, oxideren, verkleuren of barsten, dus het is een van de meest gepolijste roestvrij stalen platen. 

Mirror 8 plaat eigenschappen

Bij vangeenen.nl bieden we de mirror 8 vanwege zijn treksterkte, hoge weerstand tegen roest, en hoge fabricagemogelijkheden voor met name auto- en machineonderdelen. Het is kosteneffectieve en is veelzijdige te gebruiken. Ze hebben verschillende eigenschappen, en een daarvan is dat ze uitstekend zijn voor het dragen van gewicht. Ze hebben daarnaast een hoge corrosiebestendigheid, een superieure duurzaamheid , hoge sterkte-gewichtsverhouding, een redelijke weerstand tegen thermische en elektrische geleidbaarheid, een gemakkelijke fabricage, ze zijn gemakkelijk schoon te maken, en zijn niet-magnetisch. 

De doeleinden van mirror 8

De mirror 8 plaat kan worden gebruikt voor verschillende doeleinden, afhankelijk van de keuze en voorkeur van de klant. Veel voorkomende toepassingen zijn: gespiegeld roestvrijstalen platen, populair voor architecturale toepassingen en voor auto-onderdelen. Deze afwerking kan worden gebruikt als trim-, en constructie-elementen, inclusief elke toepassing waarbij een niet-breekbaar gespiegeld oppervlak gewenst is, zoals op gebouwen. Het wordt veel gebruikt in toepassingen voor hoge temperaturen, medische apparatuur, bouwmaterialen, chemie, voedingsmiddelenindustrie, landbouw, scheepsonderdelen, keukenbenodigdheden, treinen, vliegtuigen, transportbanden, voertuigen, bouten, moeren, enzovoorts. 

Kwaliteit voor een goede prijs

Wij zorgen ervoor dat jouw materiaal gepolijst wordt tot een vereiste glans en diepte, die gemakkelijk te reinigen en te onderhouden is voor een goede tijdsperiode. Meestal is de afwerking van spiegel nr. 8 afhankelijk van de aard en de staat van het metaal of het materiaal. Ook de afwerking van het productoppervlak is afhankelijk van de persoonlijke wens van onze klanten. Zo is er keus uit de gouden spiegel, saffierspiegel, rozenspiegel, zwarte spiegel en de bronsspiegel. Bij vangeenen.nl zijn we klaar om je metaal te laten schijnen tegen betaalbare en betrouwbare kosten, met de beste resultaten.

https://vangeenen.nl