5-S Webgids
Image default
Bedrijven

Opslagcontainer huren

Lees in dit artikel over een verhuurbedrijf waar u terecht kunt om een terrein klaar te maken voor een evenement of als bouwkavel. U kunt er terecht voor bouwhekken, stalen rijplaten huren, of voor een 20 ft opslagcontainer.

Rijplaten huren

Naast stalen kunt u er ook kunststof rijplaten huren, en dit ook voor de korte tijd van slechts één week. Te vaak lopen festivalbezoekers door de modder, vooral bij een opgang naar een veld waar veel gelopen wordt, en dat is onnodig. Aldaar wat rijplaten wegleggen, en de situatie is te vergelijken alsof het bestraat is. Zowel kunststof alsmede stalen rijplaten hebben zich bewezen, een vrachtwagen of een hijskraan van vele tonnen kan met alle gemak over een rijplaat rijden en erop parkeren, de rijplaten kunnen dat verdragen.

Opslagcontainers

Van oudsher worden voormalige zeecontainers als opslag in de bouw gebruikt. Zeecontainers hebben veel voordelen. Zo zijn ze goed af te sluiten. en van het ene karwei naar de ander te verplaatsen middels een vrachtwagen. Gangbaar is de zeecontainer van 40 ft voor het vervoer van goederen over zee, maar als opslag is een container van 12 meter diep niet praktisch, daarom verhuren zij containers van de helft van die lengte.

Het totaal

Het verhuurbedrijf levert dus echt een totaal voor alles op onze slappe Nederlandse bodem. Het bedrijf is gevestigd in Dalfsen. zij weten wat het is om te werken op een bodem die niet hard en rotsachtig is. Zij denken mee, soms is inkijk leuk en nuttig, vooral als het om een publiekelijk bouwwerk zoals een gemeentehuis gaat, maar soms is het beter als de bouwhekken zeilen hebben die de inkijk belemmeren. Zo is het ook met de rijplaten, deze hebben een soort van ideale maat en de platen dienen recht te zijn.

https://kolbe.nl/