5-S Webgids
Image default
Bedrijven

Parkeren bij het ziekenhuis in Parijs

Parkeren in Parijs kan echt een drama zijn, maar niet voor mij. Ik ga je vandaag vertellen in dit blog over wat mij nu weer overkomen is en hoe ik dit heb opgelost.

 

Paris France Parking

Onze dochter was op vakantie in Parijs. Met haar vriendje, leuk weekje weg naar de stad van de liefde. Dat is toch fantastisch? Nou, uiteindelijk was het toch niet meer zo fantastisch. Mijn dochter keek namelijk niet uit bij het oversteken van de weg en heeft haar voet in de trambaan verzwikt!

Toen werden wij dus gebeld, kind helemaal overstuur want ze ging naar het ziekenhuis. Dus hup, wij de auto in, naar Parijs. Maar toen moesten we parkeren. Daar was ik van te voren best zenuwachtig over maar uiteindelijk viel het reuze mee.

 

Parkeren in Parijs

We hebben namelijk van te voren parkeergarage Gambetta, midden in Parijs! Deze parkeergarage van Paris France Parking is 24 uur per dag geopend en bewaakt. We konden dus lekker dicht bij het ziekenhuis parkeren en onze dochter opzoeken. Ze had uiteindelijk haar enkel zelfs gebroken! Wat een drama.

Maar, als je ooit naar Parijs gaat, parkeer in de parkeergarages van Paris France Parking! Je kunt bijvoorbeeld parkeren in de garages Gambetta,Pyrénées Du Clos ofBellefond.

https://www.parisfranceparking.nl/