5-S Webgids
Image default
Bedrijven

Partyboot in Amsterdam huren

We heten u  bij Event op het water graag van harte welkom bij ons aan boord! Bij ons geniet u van de beste service, heerlijke drankjes, een uniek uitzicht en van uw gezelschap en zal het u aan niks ontbreken! Kijk snel op: Partyboot Amsterdam voor meer informatie. Je zult verbaasd zijn over wat wij allemaal te bieden hebben en wat de mogelijkheden aan boord zijn.

We hebben in Amsterdam verschillende partyboten tot onze beschikking door heel Nederland. Alle boten zijn uniek en verschillend van elkaar. Dat maakt ons aanbod divers en uniek. De varende evenementenlocatie in Amsterdam heeft twee verschillende zalen en een riant buitendek.

Partyboot

Wilt u een onvergetelijk en uniek feest organiseren, wat Covid-19 proef is in Amsterdam, Rotterdam of elders in Nederland? Dat kan bij Event op het Water. U bent bij Event op het Water aan het juiste adres! Uiteraard wel houdend aan de geldende regels. Wij varen buiten Amsterdam en Rotterdam ook in een tal van andere plaatsen die gelegen zijn in de Benelux.

We hebben acht varende toplocaties met eindeloos veel mogelijkheden! Of het nu gaat om een gezellige borrel, een heerlijk buffet of een lekkere vers bereide BBQ, bij Partyboot bent u aan het juiste adres! Partyboot huren is voor al deze gelegenheden zeer geschikt. We kunnen 24/7, 24 uur per dag varen. Waar andere feestjes om een bepaalde tijd de deuren moeten sluiten, kunnen wij doorvaren en doorfeesten. Dat maakt ons een hele unieke partij wat net iets extra’s kan bieden.

https://eventophetwater.nl/