5-S Webgids
Bedrijven

Peco Rails en iTrain kopen bij DTS

Alles voor uw modelspoorbaan

Het ontwerpen, bouwen en besturen van een modelspoorbaan is een mooie hobby. Deze hobby wordt alleen maar mooier als u hier de juiste spullen bij gebruikt. U bent dan bij DTS Modelspoor aan het juiste adres. Deze webshop heeft een ruim assortiment aan topproducten voor u klaarstaan. U kunt hierbij denken aan rails om een spoor mee te bouwen, maar ook de software waarmee u de baan kunt besturen.

Mooie kwaliteit spoor van Peco Rails

Een goede modelspoorbaan staat of valt met goede rails. Als de baan waar de treinen over rijden niet goed is, dan is dit een flinke inbreuk op het plezier dat u hieraan beleeft. Bij DTS Modelspoor vindt u louter rails van de beste merken. Een van deze kwaliteitsmerken is Peco Rails. Dit is een bedrijf dat alle soorten rails in het assortiment heeft. Betrouwbare rails van goede materialen.

Eenvoudig uw spoor beheren met iTrain

De tijd dat u aan een knop moest draaien om de treinen te laten rijden ligt alweer lang achter ons. Met behulp van moderne software is het namelijk mogelijk om de treinen volgens een schema te laten rijden. Een van de bekendste pakketten hiervoor is iTrain. Met dit pakket, beschikbaar bij DTS Modelspoor voor zowel Windows, Linux als Mac, maakt het programmeren van een treinbaan een eenvoudig klusje.

Alles voor uw spoorhobby

Het is zeker de moeite waard om eens een kijkje te nemen in het uitgebreide assortiment van DTS Modelspoor. U vindt hier mooie producten om nog meer van uw treinhobby te kunnen genieten. De ervaren medewerkers van DTS Modelspoor helpen u graag met het maken van een keuze voor de beste aanvullingen voor uw treinbaan. Een bestelling is hier snel en veilig gemaakt.

https://www.dtswebshop.nl/nl/

Gerelateerde artikelen

Villa in Spanje

3 manieren om schadelijke lichamelijke gezondheid te voorkomen door een slechte houding en hangdurig

LDH kan uitleg geven over CRI LED, biodynamische lampen en innovatieve lichtmanagementsystemen