Personal Trainer Culemborg gezocht
5-s-1

Afgelopen week ben ik gaan zoeken naar een Personal Trainer Culemborg. Ik ben daar naar opzoek gegaan, omdat ik graag wil afvallen. Ik let al enkele weken op mijn eten, en dat werkt ook wel, maar als ik er ook bij ga sporten denk ik dat ik nog sneller en nog meer kan afvallen. Ik ben dus opzoek gegaan naar een Personal Trainer in de buurt van Culemborg. Omdat ik er niet op zit te wachten dat ik minuten lang moet rijden om te kunnen sporten. Ik ben dus gaan zoeken via internet en kwam best veel Personal Trainers tegen in de buurt. Dus er één vinden in Culemborg, dat moet wel lukken! Ik ben dus websites gaan bekijken, en ook enkele Facebookpagina’s en daar heb ik de Personal Trainer Culemborg gevonden!

Personal Trainer Culemborg gevonden

Ik ben gaan zoeken naar een Personal Trainer Culemborg en heb dus zoals beschreven veel kunnen vinden. Enkele trainers zijn voornamelijk actief op Facebook maar er zijn er ook enkele met een eigen website of een pagina op de website van een sportschool. Ik ben gaan kijken naar de pagina’s en websites en vond daar Triple-Fit. Het is inmiddels een week nadat ik ze gevonden heb en heb de personal trainer benaderd om mij te helpen met afvallen. Volgende week kan ik voor het eerst langs komen en dan gaan we een trainingsschema opzetten. Ik heb er nu al zin in!

Eerste training

Op de fiets ben ik naar de Personal Trainer Culemborg gereden. Ik maakt kennis met een vriendelijke trainer. Samen maakte we een trainingsschema en konden aan de gang gaan met de eerste les. Dit was een les waarbij hij ging kijken wat ik allemaal kon. Na een uur was het klaar en ik zat er aardig door heen, maaja wat had ik anders verwacht van een Personal Trainer Culemborg. Ik had dit gelukkig al helemaal verwacht en kijk nu al uit naar de volgende les!

About

Categories: Dienstverlening