5-S Webgids
Image default
Eten en drinken

Catering binnen uw organisatie

Het is heel normaal, nee eigenlijk haast een noodzaak, dat grote bedrijven een vorm van catering aan hun personeel aanbieden. Bijvoorbeeld een bedrijfskantine en koffiecorners. Een plek waar werknemers een rustig moment kunnen hebben om hun lunch te nuttigen of een ruimte waar men een lunch of andere gerechten zoals soep kunnen kopen. Dit soort faciliteiten worden zeer gewaardeerd bij uw werknemers en geven een positief beeld over uw organisatie. Maar als dit binnen uw bedrijf nog niet geregeld is en u bent aan het groeien, hoe regel je deze faciliteit dan. Waar moet je aan denken en wat zijn de mogelijkheden. Voor meer informatie lees ook catering nijmegen.

Welke voorzieningen zijn er nodig

Overweegt u iemand aan te nemen die de koffie- en lunchverzorging op zich neemt, dan zullen er ook voorzieningen als een keuken, koeling, borden en bestek e.d. moeten worden geregeld. Dat weerhoudt veel ondernemers, want dit kan een forse investering zijn. De ideale oplossing is het inzetten van een cateraar. Er zijn cateringbedrijven die de organisatie van lunches, maar ook overwerkmaaltijden, van u over kunnen nemen. Ook zijn er cateraars die koffiecorners voor u inrichten en zorgen dat deze worden onderhouden en koffie, thee e.d. worden aangevuld.

Welke cateraar is geschikt

Het is raadzaam offertes aan te vragen van verschillende cateraars die werkzaam zijn in uw regio. U zult zien dat er forse prijsverschillen tussen de aangeboden diensten zit. Dit geldt ook voor het aanbod: er zijn cateraars die alleen koude gerechten leveren, anderen leveren ook warme maaltijden. Er zijn zelfs cateringbedrijven die een boodschappenservice hebben, de stomerij regelen of een kapper of masseur bij uw bedrijf kunnen laten langskomen. Er is dus erg veel mogelijk als u dat wilt. Overigens is de mogelijkheid van dit soort services een meerwaarde voor uw werknemers en kunt u dit als secundaire arbeidsvoorwaarde zeker noemen.

http://www.wellingcatering.nl