5-S Webgids
Image default
Beauty en verzorging

Waarom een Prive Sauna in Roosendaal de Perfecte Ontspanning is

Een privé sauna in Roosendaal biedt de ultieme ontspanning voor iedereen die even wil ontsnappen aan de dagelijkse hectiek. Sauna Intense is gelegen in een bosrijke omgeving, waardoor je je direct in een oase van rust waant. De luxe suite is voorzien van een Finse sauna, jacuzzi, whirlpool en een zwembad. Daarnaast is er ook een hammam aanwezig, waar je kunt genieten van een heerlijke stoombad.

Of je nu wilt relaxen na een lange werkdag of juist een romantisch weekendje weg wilt beleven, Sauna Intense biedt de perfecte oplossing. De suite is volledig privé, waardoor je ongestoord kunt genieten van de ontspanning en rust. Daarnaast kun je ook heerlijk vertoeven in de buitentuin, waar je kunt genieten van het groen en de frisse lucht. Kortom, een privé sauna in Roosendaal is de ideale plek om even helemaal tot rust te komen en te genieten van luxe en ontspanning.

 

Hoeveel kost een bezoek aan een privé sauna in Roosendaal?

Een bezoek aan een privé sauna in Roosendaal kan verschillen in prijs, afhankelijk van de faciliteiten die je wilt gebruiken en de lengte van je verblijf. Bij Sauna Intense in Roosendaal kun je genieten van luxe en ontspanning in een oase van rust, omringd door een bosrijke omgeving.

De prijzen voor een privé sauna bij Sauna Intense beginnen bij €85 voor 2 uur gebruik van de Finse sauna en het zwembad. Wil je graag meer luxe en ontspanning, dan kun je kiezen voor een arrangement met bijvoorbeeld een jacuzzi, Hammam of wellness suite. De prijzen voor deze arrangementen zijn hoger, maar bieden wel meer luxe en ontspanning voor een compleet wellness ervaring.

Het is ook mogelijk om gebruik te maken van de buitentuin, waar je kunt ontspannen in een rustgevende omgeving. Sauna Intense is gelegen in de buurt van Breda en Hoeven, waardoor je op korte afstand kunt genieten van een heerlijke wellness ervaring.

Prive Sauna Roosendaal: Voordelen en nadelen

Het bezoeken van een prive sauna Roosendaal heeft verschillende voordelen ten opzichte van een openbare sauna. Het grootste voordeel is natuurlijk de privacy en de mogelijkheid om ongestoord te genieten van de ontspanning en rust. Daarnaast kun je bij een privé sauna zelf bepalen wie er bij je is en op welk moment je de sauna wilt gebruiken.

Een nadeel van een privé sauna kan zijn dat de kosten hoger zijn dan die van een openbare sauna. Ook missen sommige mensen het sociale aspect van een openbare sauna, waar je met andere mensen kunt praten en ervaringen kunt delen.

Echter, bij Sauna Intense kun je ook gebruik maken van de buitentuin en is het mogelijk om arrangementen te boeken waarbij je bijvoorbeeld een duo massage kunt ondergaan met je partner of vriend(in). Zo kun je toch nog genieten van een sociale wellness ervaring tijdens je verblijf in de privé sauna in Roosendaal.

 

Is er een zwembad bij de privé sauna in Roosendaal?

Ja, bij Sauna Intense in Roosendaal is er niet alleen een privé sauna, maar ook een zwembad. Naast de sauna kun je hier genieten van diverse wellness faciliteiten, zoals een hammam en een jacuzzi. De sauna is gelegen in een prachtige bosrijke omgeving, waardoor je helemaal tot rust kunt komen. De luxe wellness suite is voorzien van een finse sauna, whirlpool, en een buitentuin waar je heerlijk kunt genieten.

Of je nu op zoek bent naar ontspanning of luxe, bij Sauna Intense in Roosendaal ben je aan het juiste adres. Daarnaast is het ook mogelijk om naar de vestiging in Hoeven of Breda te gaan voor een wellness ervaring. Kortom, Sauna Intense is dé plek om te genieten van een oase van rust en ontspanning.

 

Zijn er speciale aanbiedingen beschikbaar in de privé sauna in Roosendaal?

Ja, Sauna Intense in Roosendaal biedt regelmatig speciale aanbiedingen voor hun privé sauna’s. Zo kun je bijvoorbeeld een arrangement boeken waarbij je naast de sauna ook kunt genieten van het zwembad, de jacuzzi en de wellness suite. Daarnaast kun je een arrangement boeken waarbij je een massage of hammam-ritueel krijgt. Ook biedt Sauna Intense regelmatig last-minute kortingen aan.

Wil je op de hoogte blijven van alle aanbiedingen en acties? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief of volg Sauna Intense op social media. Kom tot rust in de luxe en bosrijke omgeving en geniet van een dagje wellness in Roosendaal, niet ver van Breda en Hoeven.

 

Wat zijn de openingstijden van de privé sauna in Roosendaal?

Bij Sauna Intense in Roosendaal kun je genieten van een luxe privé sauna-ervaring in een oase van rust, omgeven door een prachtig bosrijk gebied. Maar wat zijn eigenlijk de openingstijden van deze bijzondere sauna?

De privé sauna van Sauna Intense is zeven dagen per week geopend van 10:00 tot 23:00 uur. Je kunt hier dus op elk moment van de dag terecht om te ontspannen en te genieten van alle faciliteiten die de sauna te bieden heeft.

Naast de Finse sauna en het verwarmde zwembad kun je bij Sauna Intense ook gebruik maken van een hammam, jacuzzi, whirlpool en een buitentuin met ligbedden. Bovendien beschikt de sauna over een prachtige wellness suite die perfect is voor een romantisch weekendje weg of een ontspannen overnachting.

 

https://www.5-s.nl/prive-sauna-roosendaal/