5-S Webgids
Image default
Dienstverlening

Rondreis Israël gemaakt

Afgelopen zomer heb ik bij Israël Idoed reizen een rondreis Israël gemaakt. Dit is een reisorganisatie welke christelijke rondreizen Israël organiseert. Samen met allerlei, toen nog, onbekende reisleden heb ik een super mooie, gave en onvergetelijke reis gemaakt. Ik heb gekozen voor een verdiepingsreis. Wil je weten waarom ik een rondreis Israël? Lees deze blog dan!

Waarom rondreis Israël

Al maanden wil ik een verdiepings- rondreis Israël maken. Ik kwam via via terecht bij Israël Idoed reizen en wist meteen dat dit was wat ik zocht. Het volgende las ik op de site, en was overtuigd: De Verdiepingsreis is een Israël rondreis voor een ieder die de Bijbel leest. In deze reis mogen wij zien en beleven daar waar de wortels van ons geloof liggen. Bezoeken wij de plaatsen waarover wij lezen in het eerste en tweede verbond. Wij leggen een verbinding tussen het Land en volk van Israël. Een ongekende ervaring die wij niet gauw zullen vergeten.

De rondreis Israël begon met het bezoeken van de ruïnes van Kafarnaüm, het huis van De Messias en de apostelen Petrus, Andreas, Jacobus, Johannes en de tollenaar Mattheüs. En eindigde met een rit naar het Oude Jaffa en bezoek aan het huis waar Petrus zijn visioen kreeg. Waaruit bleek dat het Woord werd gegeven voor de hele schepping en is gegeven als een levensrichtlijn en onderwijzing. Dit waren de twee meest bijzondere plekken waar ik ooit in mijn leven geweest ben. Na deze verdiepingsreis weet ik zeker dat ik voor het juiste heb gekozen. En dat is het geloof!

Tijdens de rondreis Israël hebben we veel plekken bezocht. Zoals Een bezoek aan de doopplaats van Yeshua in de Jordaan en de plek waar Jozua en het Joodse Volk het Bloofde land binnengingen. Ook maakte we een bezoek aan ‘s werelds laagst gelegen en oudste stad Jericho en brachten we een bezoek aan het huis van Zacheus, waar De Meddia verkoos te verblijven. en als laatste gingen we naar de Dode Zee, om heerlijk te gaan drijven.