5-S Webgids
Image default
Bedrijven

Rotterdam, de stad voor een geweldig kantoor

Wat we natuurlijk ook opmerken, is dat de werkplek en de buitenruimte steeds belangrijker worden. Voor verschillende klanten moeten we nu expliciet zoeken naar een kantoorpand met een ruimere indeling. Na een periode verplicht in huis werken is dit aanzienlijk groter geworden. Bedrijven zetten hun geld in nieuwe vestigingen en charmante werkomgevingen in de regio Rotterdam om de werkomgevingen aangenamer te maken. Een kantoorpand in Rotterdam vinden wordt hierdoor een stuk makkelijker gemaakt. 

Het vinden van een kantoor in Rotterdam 

Ik denk dat de meeste zakenmensen zich momenteel in de laatste fase bevinden. Het zoeken van een geschikte ruimte wordt dan ook op de juiste manier aangepakt. In ieder geval gezien het aantal telefoontjes dat we krijgen voor advies over de beste manier om op de juiste manier om te gaan met het vinden van een pand in de regio. Ondanks het personeel zullen de verblijfskosten uiteraard niet verrassend verlopen, of het nu gaat om rente en vergoedingen of huur. Doordat veel bedrijven hun huur opzeggen, wordt het makkelijk gemaakt voor de nieuwe ondernemers. Dit is dan ook sterk te merken in de kosten. 

Bezichtigingen voor een kantoor

Zoals vermeld, neemt het aantal bezichtigingen toe en zijn er momenteel regelmatig veel meer verzoeken dan voor de calamiteit. Het is overduidelijk dat de corona crisis een sterke invloed heeft op de kantoorpanden in Rotterdam.  Werken in de stad, omdat ze daar ook werken. De noodsituatie in de kroon laat zien dat telewerken steeds normaler wordt. Kijk dus ook eens naar huizen in randwijken.

Dus als je op zoek bent naar een kantoor in Rotterdam is dit misschien wel het juist moment om eens goed te gaan kijken. Op dit moment kun je een flinke deal meepakken. Hier zul je nog jaren van profiteren. Op deze manier kun je besparen op kosten in de toekomst.