5-S Webgids
Huishoudelijk

Voor iedereen een warme douche dankzij een elektrische boiler van 200 liter.

Voor iedereen een warme douche dankzij een elektrische boiler van 200 liter.

Een elektrische boiler is een uitkomst voor een ieder. Maar je kent het misschien wel. Je woont met een groot gezin en je bent de laatste in de rij om je welverdiende douche te nemen, is het warme water op! Hoogst irritant natuurlijk. 

Maar er is hoop! Ook bij elektrische boilers is het mogelijk dat iedereen kan genieten van een warme douche beurt. Elektrische boilers zijn namelijk verkrijgbaar van 5 tot wel 2000 liter.

Elektrische boilers zijn uitgerust met een verwarmingselement en een thermostaat en worden aangesloten op het elektriciteitsnet. Deze boilers kennen vele voordelen ten opzichte van de nu nog veel gebruikte gas boilers.

Een boiler van 200 liter levert ongeveer 497 liter warm water op na inmenging met het inkomende koude water. Een douchebeurt kost het je ongeveer 80 á 90 liter water, een bad kost je zelfs 150 liter!  

De elektrische boilers van het merk DAT maken het mogelijk te kiezen uit verschillende verwarmingselementen; 2kW, 4,5kW of 6kW. Hoe meer wattage zo’n element heeft, hoe sneller je boilerwater warm is. De dikke issolatiemantel zorgt er op zijn beurt voor dat het water lekker lang warm blijft. 

Elektrische boilers vanaf 200 liter zijn door het grote volume ook perfect voor campings, melkveehouders, zorginstellingen, sportscholen, wassalons, autowascentrales, glazenwassers.

Wil je weten welk verwarmingselement je nodig hebt en wat de opwarmtijd is? Ga dan eens naar de website van elektrischeboiler.eu, daar vind je een super handig hulpje voor het kiezen van de juiste boiler of cv voor jouw situatie. Een calculator;

Klik hier voor de vermogenscalculator

 

Klik hier voor de boiler keuzecalculator

Even invullen, en voila; er rolt vanzelf een passend antwoord uit.

De in Europa geproduceerde elektrische boilers van het merk DAT onderscheiden zich door hun  betrouwbaarheid en hoge energie labels. Op de website van elektrischeboiler.eu krijg je bij een bestelling van een 30, 50, 80 of 100 liter boiler een anti kalk module, afvoerslang en flexibele aansluitslangen met korting. Nier vergeten deze aan te vinken!

De energiezuinige boilers van DAT worden gemaakt door een van de grootste boiler fabrikanten in Europa. Zij produceren al meer dan 75 jaar dit soort boilers en zijn in het thuisland een A merk.

De DAT- Aparici fabriek werkt met het nieuwste soort isolatieschuim wat mischien wat voor een hoger gewicht zorgt maar wel aantoonbaar een betere isolatiewaarde heeft. Dit garandeert weer in een lager energieverbruik. Bijna alle DAT boilers hebben dan ook een energielabel A of B.

Ga gewoon eens kijken op de overzichtelijke website van elektrischeboiler.eu en laat je verrassen door het veelzijdige aanbod!

https://elektrischeboiler.eu/elektrische-boilers-vanaf-200-liter

Gerelateerde artikelen

Waarom raamfolie de meest praktische raambedekking is

Reparatie en installatie sanitair: tips van de loodgieter

Geld besparen met een Lemet elektrische boiler.