5-S Webgids
Bedrijven

Shape4Business: expert in Navision cursussen

Shape4Business helpt u met Navision

Zoekt u een specialist die u bekend kan maken met Dynamics 365 Business Central? Shape4Business is een kleine onderneming die al ruim vijftien jaar ervaring heeft met het optimaliseren van bedrijven met deze bedrijfsapplicaties. U kunt bij deze onderneming terecht voor een Navision cursus, zoals introductiecursussen en trainingen op het gebied van logistieke afhandeling en financiële administratie. Ook als u beter gebruik wilt maken van Dynamics 365, dan kan dit bedrijf verbeterpunten en adviezen leveren.

Shape4Business gaat tot het uiterste

Deze help consultant voor Dynamics 365 en implementatieconsultant heeft korte lijnen en zorgt ervoor dat u steeds met dezelfde contactpersoon te maken heeft. Shape4Business helpt u van het begin tot het eind en neemt zowel de analyse van de bedrijfsprocessen als de uitvoering voor zijn rekening. De cursussen en oplossingen die dit bedrijf levert zijn onder andere populair bij horecagroothandels, technische groothandels en assemblage-ondernemingen. Shape4Business zet zich tot het uiterste in om de opdrachtgevers vooruit te helpen, zodat zij hun efficiëntie verhogen en betere resultaten creëren. De medewerkers hebben tot doel om hierbij net een stapje verder te gaan dan de klant verwacht.

Navision cursus voor Dynamics 365 Business Central

Shape4Business is gevestigd in Alphen aan den Rijn en vertaalt uw bedrijfsprocessen naar de juiste automatiseringsoplossing. Heeft u interesse in een Navision cursus, dan kunt u eerst de gratis trainingen op de website bekijken. Het programma Dynamics 365 Business Central heette eerst Navision, wat later veranderde in Dynamics NAV. Er zijn dus verschillende benamingen voor de Microsoft Dynamics training waar Shape4Business u mee van dienst kan zijn.

Wilt u goed voorbereid zijn op de toekomst? Shape4Business heeft ervaren consultants die het midden- en kleinbedrijf voorzien van diverse oplossingen binnen Dynamics 365 Business Central. Deze oplossingen zijn succesvol gebleken en kunnen zeker ook uw organisatie ondersteunen!

Gerelateerde artikelen

Hoe werken pensioenfondsen?

Presentatiekoffer van Insolpa

Groepenkast: Uitbreiden of toch vervangen?