5-S Webgids
Image default
Bedrijven

Sim only abonnement uitgelegd

Sim only hier en sim only daar, het lijkt wel of je overal reclames hoort van sim only providers. Het is een abonnementsvorm die al best wel lang bestaat, maar nu weer opnieuw aan het opleven is. 

 

Er zijn veel verschillende providers die dergelijke abonnementen aanbieden en ze hebben allemaal wel 1 ding gemeen; ze zijn enorm goedkoop! Dat heeft ermee te maken dat de abonnement geen telefoon bevatten. De naam zegt het eigenlijk al een beetje, namelijk sim only. Wat staat voor alleen een simkaart. Bekijk ook: simonlyonbeperktinternet.com/sim-only/

Stap over en bespaar

 

Wil jij overstappen naar een sim only provider? Dan zul je waarschijnlijk flink gaan besparen op je maandelijkse kosten. Het nadeel, als je het al zo kunt noemen, is dat je zelf voor een toestel moet zorgen. Want dat zit er dus niet bij. In de praktijk zien we vaak dat mensen hun huidige mobiele telefoon nog eventjes in hun bezit houden (als deze eenmaal is afbetaald) en daar stoppen ze vervolgens hun nieuwe simkaart in van de nieuwe sim only provider.Handig toch! 

 

Er zijn overigens ook providers die zogenaamde onbeperkt internet abonnement aanbieden. Dit is natuurlijk helemaal super, omdat er op deze manier geen verassingen meer zijn. Ga je namelijk over je bundel heen met een regulier abonnement, moet je bijbetalen. Dat is bij een sim only provider niet anders. Bekijk bijvoorbeeld een bij KPN.

Vergelijk sim only providers met elkaar

 

Als je een sim only abonnement gaat vergelijken, dan is het wel zaak om naar een aantal aspecten te kijken. Natuurlijk is het prettig om een bundel te hebben met voldoende internet. Je kunt bijvoorbeeld eens inloggen bij je huidige provider en kijken hoeveel data je gemiddeld per maand verbruikt. Zo kun je een bundel afsluiten die daar net iets boven ligt, op die manier weet je zeker dat je niet meer over je bundel heen zult gaan.