5-S Webgids
Image default
Woning en Tuin

Taxatie huis bij taxatieveilingen.nl

Taxatie voor mijn huis, dat is wat ik nodig had. Mijn naam is Tessa en dit is een review over de website taxatieveilingen.nl. Ik wil beginnen bij hoe het allemaal begon. Ik begon met vrij weinig kennis over een taxatie van een huis. Zo vond ik taxatieveilingen.nl. Ik weet dat het taxeren van je huis vrij duur kan zijn en deze website belooft iets anders. Zij denken dat je veel goedkoper uit kan zijn en dat idee vond ik wel fijn. Het gaat om mijn eigen huis. Ik heb een huis gekocht en ik wil hiervan de waarde weten en dit zwart op wit hebben staan.

Research taxatie huis

Hier begon mijn zoektocht. De taxatie heb ik nodig voor de bank. Voor de hypotheek willen zij de waarde weten. Op taxatieveilingen kun je bieden op een taxatie. Het werkt eigenlijk heel simpel. Jij hebt een huis gekocht en die wil je laten taxeren. Je gaat op de website en start met bieden. Het startbedrag is 175 euro en er loopt een klok. Als de tijd over is en jij hebt het hoogste bod, dan heb jij gewonnen. Wat heb je gewonnen? Een taxatie op jou huis!

Ik heb dit ook geprobeerd en begon met bieden op de website. Na een paar keer niet het hoogste bod te hebben gehad, won ik de derde keer. Ik bood 350 euro. Vervolgens moest ik via IDeal betalen hierbij kwam nog vijf euro voor de administratiekosten. Toen moest wachten voor een taxateur die mijn huis kon taxeren. Na een week kreeg ik bericht van een taxateur die mijn huis kon taxeren. De week erop kwam hij langs. Hij heeft alles gezien en opgeschreven en uiteindelijk kreeg ik het report thuis gestuurd. De waarde van mijn huis was meer dan ik had verwacht en daar was ik erg blij mee.

Conclusie taxatie

Ik kan concluderen dat deze manier van taxeren erg fijn werkt. Natuurlijk is het spannend, want het is nog niet bekend bij iedereen. Toch vind ik bieden voor een taxatie een betere manier dan hoe het normaal gaat. Je betaalt gewoon té veel.