5-S Webgids
Image default
Beauty en verzorging

Titanium ringen

In de winkels worden er steeds vaker titanium ringen verkocht. De collecties van titanium ringen worden ook steeds uitgebreider. Dit heeft te maken met het feit dat steeds meer consumenten op zoek zijn naar titanium ringen.

Waarom titanium ringen?

De titanium ringen zijn heel populair geworden omdat ze heel licht zijn. Het zijn hele mooie ringen en dan ook nog eens heel licht. De titanium ringen kunnen de hele dag gedragen worden. Van gouden of zilveren ringen krijgen de meeste al snel last. Goud en zilver is namelijk zwaar en titanium is licht. Het wordt om deze reden ook gebruikt in de ruimtevaart.

Voor mannen is het heel fijn dat titanium ringen licht zijn. Mannen zijn namelijk niet gewend om ringen te dragen. Als een man een ring gaat dragen van goud of zilver raakt die al snel irriteert. Met titanium ringen is dit niet het geval omdat het gewicht haast niet word gevoelt.

Heel sterk

De titanium ringen zijn niet alleen heel licht maar ze zijn ook nog eens heel sterk. Je kunt titanium ringen haas niet kapot maken. Ze kunnen tegen extreme hitte en er is veel kracht nodig om het te breken. Het wordt daarom ook toegepast in het versterken van bank kluizen.