5-S Webgids
Image default
Dienstverlening

Taxi Utrecht van TaxiLux!

Afgelopen maand heb ik meerder keren gebruik gemaakt van de diensten van TaxiLux uit Utrecht die zij leveren. Ik ben directeur van een groot multimediabedrijf. Daarom moet ik vaak naar klanten toe voor een kennismakings- of verkoopgesprek. Deze klanten wil ik representatie ontmoeten. Echter merk ik de laatste tijd dat ik te weinig tijd heb om aan al mijn werkzaamheden toe te komen. Daarom kies ik ervoor om een taxibedrijf in te schakelen. Die mij naar allen afspraken kan brengen. Want dan kan ik tijdens de rit op mijn laptop verder werken. Dan scheelt mij dan weer heel veel tijd! In de zoektocht naar een taxibedrijf stuitte ik op Taxi Utrecht, TaxiLux. Lees in deze blog meer over de zoektocht en wat ik van de diensten van TaxiLux vindt.

TaxiLux gevonden

Nadat ik tot het besluit was gekomen een taxi in Utrecht in te schakelen om verder te kunnen werken in de Taxi onder weg naar een afspraak. Ben ik gaan Googelen op een lux taxi bedrijf. En toen kwam ik TaxiLux tegen. Bij TaxiLux reserveer je een chauffeur die je met gepaste discretie naar de bestemming brengt onder de gewenste comfort. Tijdens de rit kan je rustig door werken en je wordt op tijd afgezet bij de afspraak. Ook word je weer op tijd opgehaald zodat je weer op tijd bij de volgende afspraak bent. Of dat je weer optijd verder kan werken op kantoor. Bij taxi in Utrecht krijg je dus alle tijd om in rust te werken, in rust je voor te bereiden op de nieuwe afspraak of genoeg tijd om een telefoontje te plegen. Je komt op die manier uitgerust aan bij de klant en je kan dat gesprek met alle rust en fitheid te gemoed gaan. Je kan de vermoeiende meeting doorstaan en je kan de welverdiende borrel bij de receptie gerust nemen omdat je toch niet zelf hoeft te rijden! Taxi in Utrecht is zeker een aanrader voor iedere zakenman die ook alles wilt wat hierboven opgesomd staat!