5-S Webgids
Image default
Bedrijven

tekt Onyx Advocaten

Problemen met incasso? Onyx Advocaten!

U hoopt dat u er nooit mee te maken krijgt: slecht of zelfs niet betalende debiteuren. Als het u overkomt, kan dat u problemen opleveren, zeker als het om een groot bedrag gaat. U wil niet dat uw financiële positie in gevaar komt. Wat te doen? Een gespecialiseerd incassobureau in Eindhoven inschakelen uiteraard.

Overdragen incasso Eindhoven

Maar wat nu als dat wel speelt: een debiteur die maar niet wil betalen? Met Onyx Advocaten in Eindhoven gaat u in zee met een zeer ervaren incasso advocaat Eindhoven. Hoe zij werken? U stuurt uw factuur en betalingsherinneringen met een ingevuld contactformulier naar hen toe. Eén van hun incasso Eindhoven specialisten neemt uw aanvraag in behandeling en gaat er mee aan de slag.

Onyx Advocaten werkt volgens het erg prettige principe ‘No Win No Fee’, anders gezegd No Cure No Pay. U maakt dus geen kosten als ook zij uw vordering niet zouden kunnen innen. Ga daar echter maar niet van uit. Op een nette, menselijke maar ook professionele, duidelijke toon wordt uw factuur geïncasseerd.

Krijgen waar u recht op heeft: een betaalde factuur

Met incasso advocatenbureau Eindhoven Onyx krijgt u dus niets meer en niets minder dan waar u gewoon recht op heeft: betaling van uw openstaande factuur. Op zoek naar een incassobureau in Den Bosch of een incassobureau in Breda? Neem eens een kijkje op de website Van Onyx Advocaten.

https://www.onyx-advocaten.nl/