5-S Webgids
Beauty en verzorging

TGIN produceert eerlijke haarproducten van hoge kwaliteit

Thank God It’s Natural, oftewel TGIN, is een snelgroeiend merk in de wereld van de haarproducten. Dat hebben ze vooral te danken aan de hoge kwaliteit van hun producten en het eerlijke productieproces. De haarproducten van TGIN worden gemaakt van de beste natuurlijke ingrediënten, zoals argan-, jojoba-, cocos, amandel- en amla olie. U weet bij hen zeker dat er geen giftige of schadelijke stoffen, zoals sulfaten, parabenen, petroleum of kunstmatige kleuren zullen worden gebruikt. Daarnaast worden TGIN haarproducten fairtrade geproduceerd en nooit op dieren getest.

Koop TGIN haarproducten bij een professionele dealer

Een professional komt binnen zijn of haar vakgebied met allerlei nieuwe producten in aanraking. Op het gebied van haar, make-up en lichaamsverzorging is het aanbod enorm. Er zijn steeds meer kappers en andere specialisten die gebruik maken van TGIN haarproducten. De oprichter van dit merk wilde iets bijdragen aan de wereld door goede haarproducten te ontwikkelen voor krullend en golvend haar. deze bestonden in 2009 namelijk nauwelijks. Sindsdien doet het bedrijf onderzoek naar de beste duurzame manieren om dergelijke haarsoorten te stijlen. De haarproducten van TGIN hebben snel aan populariteit gewonnen. U kunt deze onder andere bestellen bij de schoonheidsexperts van Sami Hair & Beauty Centre.

Steun een wijdere visie

Eén van de redenen dat ze bij Sami Hair & Beauty Centre graag TGIN haarproducten verkopen is de visie van het bedrijf. Zij zetten zich namelijk in voor een aantal goede doelen. Ten eerste proberen ze mensen met elke huidskleur en haarsoort evenredige kansen te geven om er stralend uit te zien. Ze wekken bewustzijn op over het verschil in de kansen die mensen krijgen afhankelijk van hun afkomst en gender. Daarnaast steunt u met uw aankoop de TGIN haarproducten ook de TGIN foundation. Deze zet zich in voor vrouwen met kanker. Ze helpen hen om hun behandeling te financieren, verlof op te nemen en zo goed mogelijk voor zichzelf te zorgen tijdens het proces.

https://samihair.nl/product/tgin-honey-miracle-hair-mask-354ml/