5-S Webgids
Woning en Tuin

Tips voor een goede slotenmaker

Het vinden van een goede slotenmaker is vaak een flinke uitdaging. Allereerst heb je ze vaak nodig op een ontzettend onhandig moment, wat betekent dat het meestal ‘s avonds laat is of in het weekend. Je kunt je voorstellen, dat dit net als bij een verstopte wc extra kosten met zich mee brengt. Toch zijn er voldoende tips om ervoor te zorgen dat jij een betrouwbare slotenmaker kunt vinden, die je kan helpen bij het repareren van jouw slot. Om je een eindje in de goede richting te helpen, hebben we een aantal tips voor je op een rijtje gezet, waarmee het vinden van een goede slotenmaker gegarandeerd een stuk gemakkelijker wordt.

 

Kijk verder dan alleen de eerste resultaten bij Slotenmaker Tilburg

 

Wil jij voorkomen dat je de hoofdprijs betaald voor het laten repareren voor je slot, dan is het verstandig niet direct de eerste resultaten in google aan te klikken. Je kunt je namelijk voorstellen, dat iedereen z’n uiterste beste doet om deze posities te kunnen bemachtigen. Dat betekent dat wanneer jij zoekt op slotenmaker Tilburg, de kans relatief groot is, dat het niet gaat om een slotenmaker Tilburg, maar elders in het land. Dit is niet per definitie een probleem, maar het kan wel zorgen voor buitenproportionele extra kosten. Daarnaast zijn er ook ontzettend veel malafide bedrijven actief, die er natuurlijk alles aan is gelegen om om deze eerste posities terecht te komen. Hier wordt dan ook doorgaans door deze bedrijven met alle plezier veel voor betaald. 

 

Check alle gegevens op de contactpagina

 

Wanneer jij op zoek gaat naar een slotenmaker Tilburg, dan is het goed om ook de contactpagina kritisch te bekijken. Wat we namelijk vaak zien, is dat deze partijen weinig tot geen informatie ter beschikking stellen, iets wat bij jou al moet zorgen voor de nodige ‘red flags’. De reden waarom veel mensen toch voor de spreekwoordelijk bijl gaan, is omdat ze snel iemand nodig hebben. Door te kiezen voor slotenmaker Apeldoorn 24/7 ben je ervan verzekerd dat er goed werk wordt geleverd tegen je juiste prijs.

 

Check het KvK nummer

 

Een eenvoudige check om te kunnen bepalen of een slotenmaker wel op niet betrouwbaar is, dat is door te kijken of er op de website een KvK nummer aanwezig is, is dit niet het geval, dan moeten net als de contactpagina ook alle alarmbellen gaan rinkelen. Je kunt voor de zekerheid nog een check in het handelsregister zelf doen, maar wanneer het niet op de website zelf staat, is het beter om even verder te zoeken. Ook wanneer er wel een KvK nummer aanwezig is, wil dit niet altijd direct zeggen dat ze zijn te vertrouwen! Je kunt namelijk eenvoudig een nummer aanvragen en vervolgens alsnog de meest belachelijke tarieven rekenen voor je diensten. Staat je hier dus zeker niet op blind.