5-S Webgids
Image default
Gezondheid

Toiletpapier dat gemakkelijk scheurt

 

Het komt zelden voor dat we geen wc-papier in huis hebben. Soms heb je misschien een paar rollen nodig voor die snelle uitstapjes naar het toilet.

Of misschien heb je een hele rol nodig om er zeker van te zijn dat je genoeg hebt als je klaar bent om uit te gaan. Wat er ook gebeurt, je hebt altijd toegang tot toiletpapier. Hier zijn enkele handige tips voor het kopen van toiletpapier.

Toiletpapier kopen is echt niet zo moeilijk. U hoeft maar één ding te overwegen: hard of zacht? Welk product is zachter, een natuurlijk product, zoals katoen, of een product dat door de mens is gemaakt zoals het soort dat op rollen wordt geleverd? Je hoeft alleen maar enkellaags, standaard of grote rollen te hanteren, of zelfs zachtere toiletpapier met camouflageprint, maar in beide gevallen zijn deze toiletpapieren niet zo moeilijk te vinden.

Bij het kiezen van welk type toiletpapier u wilt krijgen, heeft u een paar keuzes.

 

Natuurlijk zijn standaard en grote rollen beide heel gebruikelijk en u moet zeker een goede voorraad van beide aanschaffen. Er gaat niets boven zacht toiletpapier dat niet gemakkelijk zal scheuren of scheuren. Standaard en grote rollen zijn echter ook iets minder milieuvriendelijk dan veel van de milieuvriendelijke opties die beschikbaar zijn. Katoen is langer gebruikt dan alles dat ooit voor toiletpapier is gemaakt, en het is een natuurlijk product dat het milieu of uw portemonnee niet schaadt.

Maar wil je wat meer zachtheid voor je toiletpapier? Als je kinderen hebt of als je de neiging hebt om veel vuile doekjes mee naar huis te nemen van je werk of school, dan kun je een zachte optie overwegen. Sommige merken zijn iets zachter dan andere, maar veel zijn erg zacht en erg handig om mee schoon te vegen. Ze gaan ook iets langer mee dan toiletpapier dat is gemaakt van natuurlijke materialen.

Als je liever iets doet dat iets vriendelijker is voor het milieu, dan zijn er ook enkele biologisch afbreekbare toiletpapiertjes die je kunt kopen. Deze omvatten merken als Woll, Broadbill en Ecover. Hoewel deze lijken alsof ze er “groener” uitzien en aanvoelen, is biologisch afbreekbaar niet per se een slechte zaak. Het doel is immers om het gebruik van wegwerpmaterialen te verminderen en te elimineren, en alles wat u kunt doen om de hoeveelheid afval en de hoeveelheid afval die op de stortplaatsen terechtkomt te verminderen, is zeker een stap in de goede richting.

Dus, als u op zoek bent naar toiletpapier dat niet scheurt, koop dan wat doekjes en misschien een zachte tissue voor extra gebruiksgemak. Als u de voorkeur geeft aan iets dat een beetje zachter is voor het milieu en dat aantrekkelijk is voor degenen die proberen “groen” te zijn, maar ook iets willen dat goed blijft staan bij regelmatig gebruik, probeer dan een van de nieuwe, zachtere soorten die niet niet zo moeilijk voor het budget. Je kunt ze zelfs op rollen kopen die erg handig zijn als je vaak veel broodjes moet maken of een onverwacht bezoek krijgt van een vriend of geliefde. Zorg ervoor dat u uw benodigdheden in grote hoeveelheden koopt en een voorraad van enkele andere benodigdheden in voorraad heeft, zoals de toiletborstel en papieren handdoek.

 

 

Meer informatie: https://cleanproduct.nl/