5-S Webgids
Image default
Dienstverlening

Uithangborden bestellen bij de Naambordenspecialist

Een naambord bij uw bedrijf of winkel zorgt ervoor dat het pand extra opvalt. Helemaal opvallend en extra mooi is een uithangbord, bijvoorbeeld bij een hotel, galerie of winkel. Doordat het uithangbord naar voren uitsteekt is het een echte eyecatcher. Bij de Naambordenspecialist kunt u verschillende typen uithangborden bestellen, zoals:

  • Uithangborden van hout
  • Uithangborden van RVS
  • Uithangborden van leisteen
  • Uithangborden van zink
  • Uithangborden met een nostalgische look
  • Uithangborden met een klassieke look
  • Bedrijfs uithangborden

U kunt bij het bestellen van een naambord kiezen uit verschillende modellen uithangborden, meerdere materialen en diverse kleuren en lettertypes. Ook kunt u kiezen of u het bord wilt laten beschilderen, beletteren of graveren. Wilt u een bedrijfslogo of een andere afbeelding op uw uithangbord laten plaatsen? Ook dit behoort bij de Naambordenspecialist tot de mogelijkheden. Uithangborden zijn uiteraard geschikt om buiten te plaatsen en zijn onderhoudsarm. In de categorie bedrijfs uithangborden staan de wat grotere uithangborden, met meer ruimte voor tekst en of bedrijfslogo.

Huisnummerbord in diverse stijlen, geschikt voor elke woning

Een huisnummerbord kunt u ook bij de Naambordenspecialist bestellen. Huisnummerbordjes hebben wij in alle maten en soorten. Wat voor woning u ook heeft, op onze site zal u zeker een bordje vinden dat past bij de stijl van uw woning. Klassieke huisnummers voor klassieke woningen, strakke RVS bordjes voor moderne woningen of landelijke huisnummers voor boerderijen. Huisnummerbordjes hebben wij al vanaf €7,95!

Een naambord of nummerbord bestellen bij de Naambordenspecialist is zeer makkelijk. Online op onze website staan in een duidelijk overzicht alle naamborden en huisnummerborden die wij in ons assortiment hebben. Ten eerste kiest u het type materiaal dat u wenst voor uw naambord of huisnummer. Dan kunt u kiezen welk soort bordje past bij uw smaak en wensen, er is hierin keuze genoeg. Heeft u uw bordje qua materiaal en stijl gekozen? Dan kunt u laten weten met welk lettertype en in welke stijl het bordje bedrukt, gegraveerd of handgeschilderd moet worden. De levering van de bordjes is snel, vaak heeft u na 2 dagen uw bestelde bord al in huis!

https://www.denaambordenspecialist.nl/