5-S Webgids
Image default
Marketing

Uren bijhouden op je iPhone met Keeping-app

 

Naast de versie voor Android die een paar weken geleden door ons naar buiten is gebracht, lanceren we nu ook keeping voor de Iphone. Deze app stelt elke iPhone-gebruiker in staat om gemakkelijk onderweg uren te klokken.

Gemakkelijk en snel inloggen

We hebben het inloggen bij Keeping supereenvoudig gemaakt voor de iphone gebruikers door de mogelijkheid aan te bieden om in te loggen via een aparte link. Hierbij hoef je niet een wachtwoord in te geven, maar kan je inloggen via een e-mailtje dat door ons gestuurd wordt.

Daarnaast heeft Keeping voor iOS ook ondersteuning voor de populaire passwordmanager 1Password, zodat je niet de app in en uit hoeft, mocht je toch liever je wachtwoord in willen geven.

En gebruik jij meerdere organisaties in de Keeping-app? Geen probleem! Met Keeping voor iOS wissel jij eenvoudig tussen jouw verschillende organisaties en kun je de uren schrijven op verschillende tijdkaarten.

Altijd en overal jouw urenoverzicht bij de hand.

Met de Keeping voor iOS heb je je digitale ‘tijdkaart’ in je broekzak. Zo kun je snel je tijdregistraties bekijken, je huidige registratie pauzeren tijdens lunch, of een nieuwe registratie starten wanneer je bij een vergadering aanschuift. Bovendien worden aanpassingen die je via je computer doet, direct gesynchroniseerd naar je telefoon.

Ook uren bijhouden op jouw iPhone?

Keeping is een compleet pakket, en altijd gratis voor de ZZP’er! Ervaar het gemak van moeiteloze tijdregistratie zelf.

https://keeping.nl/urenregistratie-app