5-S Webgids
Image default
Woningen

Uw beste makelaar in Hoogeveen

Bent u van plan uw huis te verkopen maar heeft u nog geen andere woning gekocht? Of heeft u een nieuw huis gekocht en wilt u uw huidige pand verkopen? Dat snappen wij. Want bij het kopen en verkopen van een huis komt een hoop kijken, zeker in deze woningmarkt. Wij van makelaar Hoogeveen helpen u graag en geloven dat elk mens uniek is. Daarom zijn we ervan overtuigd dat elke situatie anders is en vraagt om een eigen verkoopstrategie. 

Hoe gaan wij te werk

Makelaar Hoogeveen is gespecialiseerd in aankoop én verkoop van huizen. 

Wanneer u heeft besloten dat wij u mogen helpen bij het verkopen van uw huis, plannen we een eerste adviesgesprek in. Deze is altijd gratis en vrijblijvend. Tijdens dit gesprek bekijken we uw mogelijkheden, zetten deze op een rij en vervolgens bepalen we welke verkoopstrategie nodig is. 

Ook bij het kopen van een huis komt een hoop kijken, vaak meer dan u denkt. Vragen die bij u op kunnen komen zijn ‘welk  bod moet ik uitbrengen’ of ‘hoe werkt het onderhandelen’. Wanneer u denkt hulp nodig te hebben staat makelaar Hoogeveen altijd voor u klaar. U kunt ook in deze situatie een gratis en vrijblijvend adviesgesprek aanvragen. Zo weet u waar u bij kunnen helpen. We gaan bijvoorbeeld altijd mee met uw bezichtigingen en kunnen bijvoorbeeld ook gebreken signaleren die u misschien zelf niet ziet. Zo komt u nooit voor ongewenste verrassingen te staan. 

Uiteraard kunt u bij ons ook terecht voor taxaties en/of een gratis waardebepaling.

Over ons

Makelaar Hoogeveen heeft jarenlange ervaring en weet hierdoor wat nodig is voor aan- en verkoop van uw huis. We werken stap voor stap toe naar het eindresultaat en hebben altijd nauw contact met u als klant. 

Heeft u vragen? Aarzel niet om contact op te nemen of neem een kijkje op onze site.