5-S Webgids
Image default
Bedrijven

Vacatures docent Nederlands

Op zoek naar vacatures docent Nederlands? Neem dan eens een kijkje op de website van Nivvo. Je vindt er diverse vacatures binnen dit vakgebied zodat jij er misschien wel de baan van je dromen vindt.

Vacatures docent Nederlands bij Nivvo

Bij Nivvo vind je altijd vacatures docent Nederlands. Je kunt er een baan vinden die begint als een tijdelijke functie maar veel docenten belanden zo uiteindelijk in een vaste baan. Nivvo kan je begeleiden tijdens de zoektocht naar een leuke baan maar ook tijdens de sollicitatieprocedure en wanneer je al in een bepaalde functie werkt. Zij fungeren als een detacherings- of uitzendbureau voor werkkrachten in het onderwijs.

Werken met een eerstegraads lesbevoegdheid

Nivvo heeft altijd vacatures voor docenten Nederlands die eerstegraads bevoegd zijn. Met persoonlijke begeleiding kunnen zij voor jou een match zoeken met een school die op zoek is naar docenten Nederlands. Heb je geen eerstegraads lesbevoegdheid op zak maar wil je wel graag in het onderwijs Nederlands geven? Dan zijn er ook mogelijkheden als je zijinstromer bent en wel een mastertitel Nederlands op zak hebt. Nivvo kan ervoor zorgen dat je de bevoegdheid kunt behalen zodat je les mag geven op het hoogste onderwijsniveau.

Werken met een tweedegraads lesbevoegdheid

Nivvo werkt niet alleen voor docenten met een eerstegraads lesbevoegdheid. Heb je een tweedegraads diploma op zak? Daarmee mag je werken in het voortgezet onderwijs, het VMBO of als NT2 docent. Hiermee kan Nivvo je aan een leuke baan helpen.

Werken in het MBO

Tenslotte zijn er vaak vacatures voor docenten Nederlands in het MBO. Als je graag met leerlingen van die leeftijd en in dat type onderwijs wilt werken kan Nivvo voor je op zoek gaan naar een goede match met een MBO school.

Altijd zoeken naar de juiste match

Nivvo zorgt ervoor dat er altijd gezocht wordt naar een goede match. Mocht deze er niet zijn dan wordt er gewoon verder gezocht voor je. Ze hanteren een persoonlijke aanpak naar de werkzoekende en de school toe zodat ze goed weten naar wie ze op zoek zijn en wat de school wil. Zo is de kans op een goede klik alleen maar groter.