5-S Webgids
Image default
Bedrijven

Vergeet de afzuiginstallatie van uw horecazaak niet!

De expert in afzuiginstallaties – MedTrading

In een horecazaak mag een goede ventilatie zeker niet ontbreken. Zuivere lucht is immers niet alleen aangenaam voor uw gasten, uw werknemers zijn er ook bij gebaat. Voor duurzame en hoogwaardige horeca afzuiginstallaties kan u bij Medtrading terecht. Dankzij hun grondige productkennis en een grote diversiteit aan producten worden ze als dé expert in luchtbehandeling beschouwd. Ze beschikken over alle verschillende onderdelen; van de afzuigmotor tot een afzuigbox en afzuigkappen. Medtrading zal u bovendien steeds deskundig adviseren zodat uw horecazaak met het gepaste ventilatiesysteem uitgerust zal worden!

De belangrijkste afzuiginstallatie onderdelen

Een goede afzuigmotor vormt de basis voor een goed werkend ventilatiesysteem. Kies daarom steeds voor kwaliteit. Een afzuigmotor horeca van topkwaliteit zal immers niet alleen lang meegaan, de frisse lucht zal de productiviteit en de gezondheid van uw werknemers bovendien aanzienlijk verbeteren. Naast een uitstekende afzuigmotor horeca is een geschikte afzuigkap horeca ook onmisbaar. Een afzuigkap zal vervuilde lucht uit de keuken verwijderen. In de afzuigkap horeca wordt de lucht bovendien gezuiverd, zodat ook de buitenlucht geen last van de vervuiling heeft. Tenslotte mag een kwaliteitsvolle afzuigbox niet ontbreken. De boxen van Medtrading worden standaard uit aluminium vervaardigd en kunnen zowel binnen als buiten geplaatst worden. Elk model is bovendien van een inspectieluik voorzien, zodat onderhoud op elk moment mogelijk is.

Kwaliteit staat centraal

Bij Medtrading vindt u alle mogelijke onderdelen voor uw horeca ventilatie, telkens aan de beste kwaliteit. Al hun ventilatiesystemen voldoen bovendien steeds aan de richtlijnen voor horeca afzuiginstallaties. Naast het verkopen van de verschillende onderdelen, zal Medtrading u ook adviseren bij het uitkiezen van een gepast ventilatiesysteem en zullen ze het onderhoud voor hun rekening nemen. Dankzij de deskundige hulp van Medtrading zal uw horecazaak steeds over gezonde en hygiënische lucht beschikken!

https://medtrading.nl/