5-S Webgids
Image default
Internet

Vergelijken is altijd de moeite

We zijn er allemaal gek op: de beste deal voor een bepaald product of een dienst. Een beetje vergelijken loont dan ook de moeite. De vraag is vaak alleen of u er tijd voor heeft en of u er zin in heeft. Degene die het regelmatig doen kennen de uitkomst: het bespaart flink wat geld waar u weer andere leuke dingen mee kan doen.

Heeft u al langere tijd dezelfde provider als het gaat om internetten, bellen en tv kijken thuis? Dan doet u er verstandig aan om u toch eens te wagen aan alles in 1 vergelijken. Doordat u een pakket heeft dat al langere tijd ongewijzigd is heeft u waarschijnlijk wel meerdere jaren een prijsverhoging te pakken gehad. Ondertussen is er misschien wel een andere aanbieder die dezelfde diensten aan kan bieden tegen een scherpere prijs. Of is er een provider die een nog betere service kan bieden zoals XS4ALL alles in 1. Een pakket dat op dit moment nog steeds af te sluiten is, ondanks dat KPN eerder heeft aangekondigd andere plannen te hebben met dit merk.

Wat ook nog goed kan is dat u ondertussen misschien wel andere wensen heeft op het gebied van deze thuis diensten. Enkele jaren geleden waren on demand diensten zoals Netflix en Videoland nog niet beschikbaar. Kijkt u nu vooral naar deze diensten en heeft u eerder allerlei extra zenderpakketten afgesloten? Dan betaalt u nu waarschijnlijk flink teveel per maand. En dat is zonde. Met een klein beetje tijd ziet u direct wat de mogelijkheden zijn op uw adres qua aanbieders, bijbehorende pakketten inclusief de haalbare internetsnelheid. Want zeg nu eens eerlijk, een beetje sneller internet is misschien ook wel eens prettig? Zeker nu we met zijn allen meer thuis zijn geweest is het u misschien wel opgevallen dat internet niet altijd snel genoeg is om alle digitale meetings goed bij te wonen. Daar kunt u dus eenvoudig wat aan doen. Investeer een paar minuten van uw tijd en kijk of het de moeite loont om over te stappen.  

https://www.ikvergelijkhet.nl/alles-in-1/