5-S Webgids
Image default
Vervoer en transport

Werkzaamheden aan het spoor zijn te overzien met spoormachines

Iedere dag wordt gebruik gemaakt van het openbare vervoer. Om het treinverkeer zo soepel mogelijk te laten verlopen dient het spoor in optimale conditie te zijn. Dit vraagt om 24/7 onderhoud en inspecties om de treinen rondom Nederland te kunnen laten rijden. Bij de inspecties wordt onder andere gekeken naar de rails, wissels en bovenleidingen. Omdat sommige onderdelen moeilijk te bereiken zijn is hier een machine voor ontwikkeld. De spoormachines en kranen worden ingezet om over het spoor te rijden en werkzaamheden op en rondom het spoor te verrichten. De spoormachine specialist is uw totaalpartner betreft inspecties en spoorwerkzaamheden.

Waar dienen spoormachines voor?
Deze machines zijn van oorsprong ontworpen om de houten spoor/rail ladder te vervangen. Hierbij werd een licht rijdende hoogwerker met een onderstel ontwikkeld. Het spoor is een druk en complex netwerk dat over de jaren heen goed onderhouden moet blijven worden. Nederland alleen kent 7.000 kilometer aan spoorwegen. Onderhoud is nodig aan bovenleidingen, rails, dwarsliggers en wissels. Deze spoormachines zijn gemaakt voor elk soort spooronderhoud. Bij het gebruik van deze machines gelden in ieder land andere eisen. Met een Europese erkenning kunt u voorzien worden van de juiste keuringen. Laat dit vooral over aan de vakkundige specialisten. Uitvoerende werkzaamheden naast het spoor kunnen ook bovenleidingen, tunnels, bruggen, viaducten, stations en haltes van onderhoud worden voorzien.

Waarom u spoormachines huurt?
Met de machines worden slijtage en onveilige situaties bij treinreizen voorkomen door zowel rails als voedingskabels te vernieuwen. De spoormachine specialist ondersteund u in vrijwel alle spoorwerkzaamheden. Een spoormachine huren voor werkzaamheden aan het metro, tram of treinspoor netwerk doet u bij de spoormachine specialist. Ze zullen u altijd voldoen aan alle eisen en u bent voorzien van de juiste keuringen. U wordt gegarandeerd van een veilige werkwijze voor uw personeel. Met een groot machinepark ter beschikking kunt u ook spoorkranen huren. De te huren machines zijn voorzien van een spoorbreedte systeem met een spoorwijdte van 1000 tot 1600mm. Hiermee kunt u op alle spoorwegen in Europa terecht.

Laat al uw werkzaamheden op en rond het spoor over aan de spoormachine specialist
Er wordt een breed pakket aan diensten aangeboden. Dag en nacht wordt er gewerkt aan en langs het spoor. Het gaat vaak om veel werkzaamheden die op kort termijn verricht moeten worden. Dus ook voor spoedopdrachten staan de spoormachine specialisten u 24/7 te hulp. Neem contact op met de totaalpartner voor het spoornetwerk in heel Nederland.