5-S Webgids
Image default
Bedrijven

Voorkom technische problemen en laat uw automatisch transmissie tijdig

Voordeel automatische transmissie

Steeds meer Europeanen kiezen voor automatische transmissie. Met een automatische versnellingsbak rijdt u namelijk veilig en ontspannen. Bovendien gaat uw transmissie lang mee als u deze regelmatig laat reviseren. Voor deze revisie kan u steeds bij Automatic Gear, dé specialist in automatische transmissie, terecht. Naast de revisie zorgen ze bovendien ook voor het onderhoud en eventuele reparaties van uw versnellingsbak, zodat u voor lange tijd probleemloos van uw auto kan genieten!

Regelmatige controle

Automatic Gear raadt u aan tijdig uw automatische transmissie te reviseren. Tijdens een automaat revisie wordt elk onderdeel van uw versnellingsbak gecontroleerd en, indien nodig, hersteld. Zonder regelmatig onderhoud kan de versnellingsbak immers haperen of vreemde geluiden maken. De auto kan zo niet meer in de juiste versnelling komen, wat ernstige gevolgen voor de hele transmissie met zich meebrengt! Met een tijdige automaat revisie voorkomt u dit soort problemen en vermijdt u hoge reparatiekosten.

Overgang van de seizoenen

Zeker bij de aanvang van de zomer en de winter is het aanbevolen uw versnellingsbak te onderhouden. De diverse, soms extreme, weersomstandigheden kunnen uw wagen namelijk enorm beschadigen. Laat u uw wagen tijdig door Automatic Gear controleren, zorgen zij voor de nodige seizoensgebonden aanpassingen en blijft uw transmissie gedurende het hele seizoen zonder problemen werken.

Vakwerk en professionalisme

Automatic Gear is gespecialiseerd in alles wat met automatische transmissie te maken heeft. Hun team bestaat uit ervaren en professionele monteurs die uw versnellingsbak nauwkeurig reviseren, onderhouden en repareren. Ze werken enkel met materiaal en gereedschap van hoge kwaliteit en dit aan een zeer eerlijke prijs. Dankzij het vakwerk van Automatic Gear is het onwaarschijnlijk dat u met technische problemen te maken krijgt en kan u steeds met een gerust hart de weg op!