Wanneer heb ik een verpakkingsmachine nodig?
5-s-1

Wanneer zouden wij ons in de situatie bevinden, om een verpakkingsmachine goed te kunnen gebruiken? Die vraag komt automatisch in ons op wanneer we ons dagelijks bezig houden met verpakken. Verpakken moet zeker in dit geval niet gezien worden als een eenvoudige verpakking van 1 doos per dag. Er kan hier gedacht worden aan een aantal dozen per keer, per dag. Verder weet u dat u een verpakkingsmachine nodig hebt, wanneer het voor u onmogelijk is, om het verpakken van een aantal dozen voor elkaar te krijgen. Er bestaan verschillende soorten verpakkingsmachines en verpakkingsmaterialen. Aan de hand van uw behoefte kunt u een geschikte machine kopen bij Idépack Verpakkingsmachines B.V.

Palletiseermachine

Zoals eerder aangegeven kunt u verschillende verpakkingsmachines verkrijgen bij Idépack. Een van de verpakkingsmachine is de palletiseermachine. Heeft u een bedrijf waarbij er veelvuldig met pallets gewerkt wordt, dan kunt u gebruik maken van palletiseermachines. Deze machines plaatsen uw producten automatisch op de pallets. Dit zorgt ervoor dat er met voortvarendheid en binnen een korte periode uw pallets aangevuld worden. Palletiseermachines kunt u aanschaffen bij Idépack, waar u kunt kiezen uit ons ruim assortiment. Bezoek vandaag nog onze website om de verschillende modellen palletiseermachines te kunnen bezichtigen en een keuze te maken.

Horizontaalwikkelaars

Bij Idépack hebben wij ook horizontaalwikkelaars in ons assortiment. Een horizontaalwikkelaar maakt u het makkelijker om lading stevig en beschermend te verpakken. Middels een ring die steeds rouleert, wordt er folie op uw producten aangebracht. Aan de hand van een statische rollenbaan, aangedreven rollenbaan of aangedreven transportmat worden uw producten in- en uitgevoerd. Er bestaan verschillende varianten van een horizontaalwikkelaar. Zo kunt u gebruik maken van een semi-automatische horizontaalwikkelaar of een vol automatische wikkelaar. Aan de hand van uw behoefte kunt u een passende horizontaalwikkelaar kopen bij Idépack. Deze machine zal zeker zijn nut kunnen bewijzen.

Additionele materialen

Los van verpakkingsmachines kunt u ook andere items vinden die u tijdens het verpakken moet gebruiken. Een van die verpakkingsmaterialen is folie. Er bestaan verschillende soorten folie. Welke producten u moet verpakken, zijn bepalend wat voor soort folie u moet gebruiken. De verschillende soorten die u kunt vinden zijn onder andere: wikkelfolie, PO krimfolie en PE seal- en krimpfolie. Verder kunt u ook tape en dispenser vinden in het assortiment van Idépack. Tijdens het verpakken zult u wellicht ook gebruik moeten maken van omsnoeringsbanden. Ook deze artikelen zult u niet missen in het assortiment van Idépack.

Bestel vandaag een verpakkingsmachine!

Heeft u een machine nodig voor het verpakken? Dan bent u bij Idépack op de juiste plek en tijd. Wij geven u de garantie dat onze machines, een langere levensduur hebben en worden gefabriceerd door erkende merken, die kwaliteit en duurzaamheid centraal stellen. Heeft u een vraag over één van de machines? Dan kunt u gerust contact opnemen met ons. Wij staan altijd klaar om u te voorzien van deskundig advies. Door jarenlange ervaring op te doen en onze technische dienst, zijn wij in staat om u te voorzien van deskundig advies. Bij ons staat u als klant centraal. Samen zoeken we naar mogelijkheden om uw wensen en behoeften te kunnen bevredigen. Bent u onder de indruk van onze machines? Dan nodigen wij u uit om een kijkje te nemen op onze website. Op onze website kunt u een uitgebreid overzicht van de verschillende machines bekijken.

https://www.idepack.nl/

About