Professionele legionellapreventie zorgt voor schoon en kwaliteitsvol leidingwater
5-s-1

Wat is de legionella bacterie

De legionella bacterie is een bacterie die in het water leeft en groeit. Het is dan ook uitermate belangrijk dat u over hygiënische en propere waterleidingen beschikt. De bacterie kan namelijk erg gevaarlijk voor de gezondheid zijn, zeker voor bepaalde risicogroepen. Daarom is het aanbevolen een specialist in legionellapreventie in te schakelen, zoals Aqua D&S. Dit legionella adviesbureau zorgt er namelijk voor dat alle waterleidingen hygiënisch blijven en dat de legionella bacterie geen kans krijgt zich te ontwikkelen!

Membraan filtratie

Aqua D&S heeft een speciale filtratie ontwikkeld die bacteriën, virussen en schimmels uit het water filtert. Deze zogenaamde Plug en Play membraan filtratie werkt als een soort zeef. Water Deze moderne membraan filtratie voldoet volledig aan alle vooropgestelde richtlijnen en zorgt ervoor dat u op elk moment van schoon en bacterievrij water geniet.

BRL 6012

Aqua D&S is een professioneel legionella adviesbureau dat in het bezit is van alle nodige certificeringen, zoals het BRL 6012 certificaat. BRL 6012 is de beoordelingsrichtlijn die het ministerie van Infrastructuur en Milieu heeft opgesteld voor alle legionella adviesbureaus. Aqua D&S voldoet aan deze richtlijn, waardoor u zeker weet dat uw waterinstallatie wordt goedgekeurd bij een eventuele controle. Bovendien willen ze u bij controles bijstaan, zodat eventuele twijfels of onduidelijkheden meteen verduidelijkt kunnen worden.

De specialist in legionellapreventie

Dankzij hun jarenlange ervaring en hun zeer uitgebreide kennis is Aqua D&S dé expert op het gebied van legionellapreventie. Dankzij hun moderne technieken en een duidelijk stappenplan zorgen ze telkens weer schoon bacterievrij drinkwater en een optimale waterkwaliteit. Aqua D&S zorgt er dan ook voor dat u met een gerust hart leidingwater aan al uw gasten kan aanbieden!

About

Categories: Bedrijven