5-S Webgids
Bedrijven

Welk AirPods hoesje is de beste keuze?

Er zijn heel veel verschillende AirPods hoesje te koop, van designermerken tot commerciële organisaties. Als je liever wat meer of juist wat minder wilt uitgeven voor beschermen, er zijn genoeg opties voor iedereen. In elke prijsklasse zijn er wel goede bescherming te vinden voor je AirPods. Echter zijn niet alle AirPods hoesjes geschikt voor draadloos opladen, hier moet dus rekening mee houden als je een hoesje gaat kiezen.

Softcase hoesjes

De softcase hoesjes zijn van zachte materialen gemaakt. Bij een softcase hoesje kiest je voor schokbestendigheid en kwaliteit, want zachte AirPods hoesjes worden niet snel bekrast en kunt je afvegen met water. Tevens heeft je door het siliconen een betere grip op het hoesje, waardoor je de AirPods niet snel kunt laten vallen. De softcase hoesjes zijn uiterst betaalbaar bij ons: de gemiddelde prijs ligt ongeveer rond de 9 euro. De standaard uitgevoerde softcase hoesjes zijn verkrijgbaar voor zowel de AirPods 1 & 2 als ook de AirPods Pro.

Hardcase hoesjes

De hardcase AirPods hoesjes zijn gemaakt van kunststof. Door de hardheid van het hoesje worden de AirPods goed beschermd tegen klappen of stoten. Naast de goede bescherming sluit het hoesje ook goed, waardoor de AirPods oplaad-case met uw AirPods in niet onderweg uit de hoes kunnen glijden. Ook hardcase hoesjes zijn verkrijgbaar in meerdere kleuren

Lederen hoesjes

Deze AirPods hoesjes zijn gemaakt van leder en zorgen zo voor een stijlvol uiterlijk. Een tweede groot voordeel van de leren hoesjes is de voldoende opbergruimte. Je het (helaas) niet veel keuze van kleuren. Een laatste nadeel is dat de hoesjes meteen een stuk duurder zijn. Bij een leren AirPods hoesje moet je denken aan een prijs vanaf € 15 euro.

 

https://web-wings.nl/