5-S Webgids
Bedrijven

Welke envelop voor welke gelegenheid?

Waarschijnlijk sta je er niet echt bij stil, maar een envelop kun je in allerlei verschillende afmetingen, kleurtjes en materialen krijgen. Welke envelop je voor welke gelegenheid nodig hebt is zeer persoonlijk. Het is ook altijd goed om verschillende soorten enveloppen in huis te hebben. Zo is een vrolijke envelop met een leuk printje ideaal om een verjaardagskaart in te doen, maar zou je ook kunnen gaan voor een rouwenvelop als je een rouwkaart verstuurt. Tegenwoordig kun je enveloppen laten bedrukken. Er zijn dus tal van opties.

Je kostbare spullen veilig verzenden

Bij het versturen van een pakket gaat weleens wat mis. Als de verpakking bijvoorbeeld niet goed of stevig genoeg is, heb je kans op beschadiging van je spullen. Dit is uiteraard zeer onwenselijk. Je zou de kleinere producten ook middels een envelop kunnen versturen. Het is dan wel belangrijk om te gaan voor een luchtkussenenvelop in plaats van een gewone envelop. Dit soort enveloppen zorgen er namelijk voor dat jouw kostbare spullen onbeschadigd aankomen. Er zijn veel verschillende kleuren en afmetingen waar je uit kunt kiezen. Neem geen enkel risico en bescherm je breekbare spulletjes!

Veel verschillende voordelen

Een luchtkussenenvelop noemen we ook wel een lucht-, bubbel, of bubbeltjes envelop. Dit soort enveloppen hebben fijne voordelen. Zo is een luchtkussenenvelop licht van gewicht, waardoor je veel verzendkosten kunt besparen. Het materiaal is stevig. De binnenkant van de envelop heeft een laag bubbeltjesfolie (dit noem je ook wel luchtkussenfolie). Tevens bevatten de enveloppen een sluitstrip waardoor je niet met extra tape of plakband aan de slag hoeft te gaan. Je kunt de envelop eenvoudig sluiten en je producten veilig versturen. Zeer ideaal dus. De enveloppen bieden bovendien veel bescherming, zijn schokbestendig en vochtwerend. Kies je voor deze functionele enveloppen, dan kies je voor kwaliteit.

https://luchtkussengigant.nl/