5-S Webgids
5-s-1
Beauty en verzorging

Wimperextensions Apeldoorn

Wimperextensions Apeldoorn 

Droom jij ook van opstaan met een mooie, zwoele oogopslag met perfecte donkere wimpers? Dan zijn wimperextensions ongetwijfeld de oplossing voor jou! Met gebruik van speciale technieken en nepwimperharen van hoogstaande kwaliteit, wordt jouw oogopslag bij Wimperextensions Apeldoorn binnen no time van de wimpers van jouw dromen voorzien.  Wimperextensions omlijsten jouw ogen op een natuurlijke manier, zonder dat je nog gebruik hoeft te maken van een wimperkrultang, primer of mascara. Door middel van verschillende technieken brengen deskunde schoonheidsspecialistes de wimpers haartje voor haartje aan op jouw eigen wimpers, zodat deze naadloos en onzichtbaar gevestigd worden op een natuurlijke manier. 

Wat zijn de voordelen van wimperextensions? 

Na het laten aanbrengen van wimperextensions word je tot zes weken lang iedere ochtend wakker met donkere, lange, volle en gekrulde wimpers zonder er enige moeite voor te hoeven doen.  Dit zijn de voordelen van wimperextensions op een rijtje:

  • Een natuurlijke uitstraling, door het naadloos aanbrengen van de extensions op de eigen wimperharen.
  • Een moeiteloos en langdurig effect, dat ongeacht het uiterlijk van de natuurlijke wimpers intact blijft. Ook blonde, rechte wimpers kunnen er door middel van extensions donker en gekruld uitzien!
  • Minder energie- en geldverspilling. Het gebruik van tools en make-up is met wimperextensions volledig overbodig.
  • Het effect wordt aangepast op jouw wensen; je krijgt letterlijk de wimpers van je dromen, aangebracht door een expert.
  • De extensions zijn zo licht dat je ze nauwelijks tot niet voelt zitten.
  • Met wimperextensions kun je moeiteloos douchen, zwemmen en naar de sauna zonder bang te hoeven zijn voor panda-ogen, uitgelekte mascara of uitgezakte krullen.
  • Je eigen wimpers worden niet beschadigd.
  • Je hebt nooit meer last van traanogen door (verkeerde) make-up.
  • Je zult merken dat je naast mascara, ook vrijwel geen oogpotlood, eyeliner of oogschaduw nodig zult hebben om tevreden te zijn met je uiterlijk. 

Wimperextensions Apeldoorn goedkoop en snel 

Bij Wimperextensions Apeldoorn goedkoop jouw wimperextensions laten zetten is een fluitje van een cent! In deze salon vind je de beste technieken voor de zachtste prijsjes om jouw ogen van een prachtige oogopslag te voorzien, die tot zes weken mooi blijft.  In Apeldoorn kun je terecht voor wimperextensions met innovatieve producten van het merk Lash eXtend en goedkoop laten aanbrengen van refills na twee, drie of vier weken vanaf het zetten van je nieuwe set. Probeer eens deze leuke aanbieding.

https://droomwimpers.nl

Gerelateerde artikelen

De haartrends voor in 2021

Huidproducten voor gezicht en lichaam

Kleuranalyse? Iets voor jou?