5-S Webgids
Image default
Bedrijven

Leer Lock Picking

Als je zelf geïnteresseerd bent in het leren en oefenen van lockpicking dan raad ik deze lockpick oefen sloten aan. Het zijn standaard sloten maar dan met een doorzichtige behuizing met normale vergrendelingen aan de binnenkant.

Deze oefensloten zijn van onschatbare waarde om te leren hoe een slot werkt en hoe je deze kunt lockpicken, omdat je echt kunt zien wat je doet en dus niet alles op de tast hoeft te doen. Je hebt ook een lockpick set gereedschap een automatisch lockpick gun om sloten te kunnen openen met lockpick methodes. 

 

 

Video over het openen van sloten met paperclips.

   

In deze uitstekende video hierboven lleer je hoe je een slot kunt pakken met paperclips. Haarspelden of andere dingen die hier op lijken zouden ook goed moeten kunnen werken.

In deze video krijg je inzicht in hoe lock-picking werkt en leer je hoe je een slot kunt kiezen met haarspelden. Met deze video en een beetje oefenen, voegt u een nieuwe vaardigheid toe aan uw portfolio.

Hoe maak je een Lock Pick Set

U kunt lock-pick sjablonen online vinden en afdrukken om vervolgens de vormen uit uw favoriete metaal slijpen.

In survival situaties heb je misschien niet altijd de tijd of hulpmiddelen om ingewikkelde tools voor het openen van sloten te maken. In deze situaties kun je dus terug vallen op de meer primitievere paperclip versies.

De meest gebruikte afgevangen tool voor het picken van sloten in films is de bobbypin. Hoewel ze zeker kunnen worden gebruikt, heb je in werkelijkheid een veel betere kans om iets als een paperclip te vinden.

https://lockpicks.nl/product-categorie/lockpick-oefening/