5-S Webgids
Image default
Beauty en verzorging

Zijn haar extensions nodig of niet?

Zijn haar extensions nodig of niet?

Steeds meer mensen zijn goed te spreken over haar extensions. En hoewel haar extensions zeker wat toevoegen aan je natuurlijke kapsel, is het nog maar de vraag of ze echt nodig zijn. Je ziet vaak vrouwen met haar extensies in reclames in in tv series en films. Daardoor zien veel mensen dit soort kapsels als ‘normaal’ en vraagt men zich af waarom zij zelf niet zulk mooi haar hebben. Maar wees niet getreurd. De meeste dikke, glanzende, lange lokken die je op tv ziet zijn helemaal niet echt. Haar extensions zijn eigenlijk plukken kunsthaar die je aan je eigen haar bevestigt. Dit wordt vaak gedaan om een lange, dikkere bos haar te creëren. Maar uiteraard heb je helemaal geen haar extensions nodig om gelukkig te zijn met je eigen kapsel. Er zijn ook andere manieren om jouw haar meer volume te geven. En als je niet tevreden bent over je kapsel, dan kun je gewoon eens bij de kapper langsgaan.

 

Wat zijn haar extensions precies?

Haar extensies zijn in principe gewoon plukken nephaar die in je eigen haar worden bevestigd. Dit kan worden gedaan met ringetjes die je kunt vastklemmen in je eigen haar. Maar je kunt ze ook laten vastsmelten met behulp van een warmteconnector. Ook met geluidsgolven kunnen haar extensies vast worden gezet. Naast kunsthaar kun je ook echt haar krijgen als haar extensie. Dit echte haar komt vaak uit India, waar de vrouwen gewend zijn om regelmatig hun haar te doneren aan bepaalde tempels. Remy-haar bestaat dan weer uit hele kapsels die worden gedoneerd. Dit wordt vaak gebruikt voor mensen die zelf geen haar meer kunnen groeien.

 

Crèmes gebruiken, geen haar extensions

Als jij geïnteresseerd bent in haar extensies, dan kun je best eens aan je kapper vragen wat de mogelijkheden zijn. Maar je kunt ook zonder haar extensies je haar een opfrisser geven. Zo kun je ook met crèmes en speciale shampoos ervoor zorgen dat je haar meer volume gaat krijgen. En met conditioner en haarmaskers kan je haar al snel minder pluizig worden. Bovendien kun je haarlak gebruiken om je haar in model te krijgen. Zo heb je helemaal geen extensies nodig.

 

https://www.oxyextensions.be/