5-S Webgids
Bedrijven

Zoekt u een fiscaal strafrecht advocaat?

Expert op het gebied van fiscaal strafrecht

Zit u met een serieus financieel conflict, bijvoorbeeld met de fiscus? Of heeft het iets met fraude te maken? Dan zoekt u waarschijnlijk een advocaat die gespecialiseerd is in fiscaal strafrecht. Maar, wat kan zo’n advocaat nu eigenlijk voor u betekenen? En wanneer schakel je zo’n advocaat in?

Hulp van een fiscaal advocaat

Een ​​fiscaal advocaat heeft veel verschillende specialisaties in huis. Ze kijken met een frisse blik naar een zaak en maken een goede inschatting van de proceskansen. Ook zorgen ze voor overlegmogelijkheden met de wederpartij, dat is vooral van belang wanneer er een conflict voorkomen dient te worden. Ze staan u bij met bijvoorbeeld informatiebeschikking, belasting- en boeteprocedure, cassatie en fraude. Dat is nog maar een greep uit alle specialisaties die een fiscaal advocaat aanbiedt.

De Haas Advocaten

Een advocatenkantoor dat zeer ervaren (al tien jaar) is op het gebied van fiscaal strafrecht, is De Haas Advocaten. Dit kantoor is gevestigd in Rotterdam, maar vanwege hun brede expertise werken ze door heel Nederland. De advocaten doen er alles aan het beste doel te bereiken. Dit doen ze aan de hand van hun kennis en ervaring, een fijne samenwerking en een goed einde van de zaak. Daarnaast helpen ze ook advocaten uit andere vakgebieden met hun expertise. Bijvoorbeeld adviseurs, accountants en compliance officers.

Wanneer schakelt u een fiscaal advocaat in?

Het is uiteraard erg vervelend wanneer er een conflict speelt, want dan is er ook een grote kans dat er al een proces speelt. Het kan ook zo zijn dat iets nog niet is uitgelopen tot een conflict, maar dat u wel het gevoel heeft dat er een conflict kan ontstaan. In dat geval staat een fiscaal strafrecht advocaat u ook bij. Deze probeert er dan voor te zorgen dat een proces uitblijft.

https://www.dehaasadvocaten.nl/

Gerelateerde artikelen

Rijschool Katwijk: voor vakkundige en prijsbewuste rijlessen

Lijmen in de praktijk

De Britten en de horloge