5-S Webgids
Image default
Verbouwen

Alles in één met Viega Pexfit

Alles in één met Viega Pexfit

Je hebt vast wel eens op een bouwplaats rondgelopen, van de buren, vrienden of misschien heb je zelf wel ooit een huis verbouwd of ben je een fanatieke klusser die dagelijks bezig is met water, gas of cv. Als je je ogen sluit en je je dit visualiseert dan zie je waarschijnlijk overal verschillende soorten gereedschap, leidingen, koppelstukken en fittingen. En als je dan net naar die ene fitting opzoek bent is het zoeken naar een naald in een hooiberg. Die tijd is voorbij met de flexibele kunststofleidingen van Viega Pexfit. Met slechts één fitting die matcht bij alle buizen en alleen een persbek wordt je hooiberg ineens nog maar een klein heuveltje.

 

FOSTA en FOSTA gas

Pexfit FOSTA en FOSTA gas zijn akb buizen van Pexfit. FOSTA is geschikt voor zowel water als cv. Bij FOSTA gas zegt de naam het eigenlijk al, deze buis is geschikt als gasleiding. De verschillende maten van buizen en het uitgebreide bronzen fittingenassortiment maken dat deze buizen geschikt zijn voor meerdere klussen en zorgen dat de hoeveelheid materiaal voor je bouwproject overzichtelijk blijft.

Akb staat voor aluminium kunststofbuis, deze buis is honderd procent zuurstofdicht. Dit maakt de buis geschikt voor zowel warme als koude vloeistoffen en gassen.

 

Viega perst als een speer

 De buizen van Viega zijn beide buizen met een persfitting. Twintig jaar geleden ontdekte Viega al dat persen beduidend veel sneller gaat dan solderen. Daarnaast is de speciale perssluiting veiliger en oogt het netter. De laatste jaren worden deze perssluitingen ook internationaal steeds vaker goedgekeurd. De innovatieve techniek verovert steeds meer van de wereld. Dit ook omdat het super snel werkt, in slechts drie stappen is je buis verbonden met de koppeling. Een handzaam persapparaat heeft deze stappen in enkele seconden voor je uitgevoerd. Viega is niet de enige die met dit perssysteem werkt, maar zeker wel één van de bekendste. Dankzij de koperen koppelingen heb je niet alleen een veilig maar ook een professioneel ogend resultaat, waar iedere vakman trots op zou zijn. Viega mag zich dan ook niet voor niets marktleider noemen op dit gebied.

 

Viega’s innovatieve oplossingen

Niet alleen de Pexfit van Viega is een vooraanstaand product. Viega biedt tevens uitkomsten op het gebied van vloerverwarming, drinkwaterinstallaties, afvoertechnieken, verwarming, gasinstallaties en bij voorwandtechnieken in badkamers en toiletten. Viega’s installaties worden gefabriceerd onder de aller strengste eisen, de producten zijn daarom ook niet alleen geschikt voor jouw huis, tuin en keuken klussen. Viega’s systemen worden tevens ingezet in de scheepsbouw, de prefab industrie en zelfs als verwarming voor de hele stad. Maar naast deze grote jongens vind je de verschillende producten van Viega ook gewoon in bijvoorbeeld jouw eigen badkamer of keuken. Met inbouwreservoirs en multiplex afvoeren. Viega Pexfit koppeling en leiding zijn overduidelijk van de beste kwaliteit.

 

Viega voorziet jou en mij van antwoorden

Een groot installatiebureau of een nieuwe badkamer voor de buurman. Met de installatie materialen van Viega houd je je werk overzichtelijk. Met slechts één assortiment aan fittingen en één enkel gereedschap zet jij jouw Viega systeem in elkaar. Niet alleen Pexfit, maar alle materialen van Viega voldoen aan de strengste criteria en maken jouw klus, gemakkelijk, snel en veilig geklaard.