5-S Webgids
Image default
Woning en Tuin

Park- en tuinmachines van Tielbürger

In het plaatsje Loo, vlak bij Arnhem, is het bedrijf Donat van der Horst B.V. gevestigd, distributeur van de park- en tuinmachines van Tielbürger in de Benelux en Frankrijk. Dit bedrijf voorziet vele dealers van het merk Tielbürger van park- en tuinmachines. Bekijk het volledige assortiment op de website. Tielbürger is de Duitse producent van deze machines. Ze zijn van hoge kwaliteit en Deutsche Gründlichkeit is zeker op deze machines van toepassing. Van der Horst levert machines voor zowel particulieren als bedrijven en organisaties. De in het oog vallende Ferrari rode machines zijn degelijk, sterk en multifunctioneel. Bent u van plan een tuin- of parkmachine aan te schaffen is het zeker belangrijk ook dit merk eens onder de loep te nemen.

Van veegmachine tot aanbouwwerktuig voor uw quad

Het assortiment Tielbürger is bijzonder ruim. Elke machine kent verschillende uitvoeringen waarbij vooral de kracht van de motor het verschil maakt. Een voorbeeld is bijvoorbeeld de veegmachines. Zij hebben 5 types in hun assortiment; de entry class, de special class, de compact class, de professional class en de hydraulic class. Elk type is onderverdeeld in verschillende krachtpatsers; van de lichtere versie voor de particulier tot zware versies voor professioneel gebruik. Het aanbod is dan ook groot.

Multifunctioneel maakt rendabel

Een ander opvallende eigenschap van Tielbürger tuin- en parkmachines zijn de mogelijkheid om ze uit te breiden en daarmee om te bouwen naar sneeuwmachine of bladschuiver. Nemen we weer als voorbeeld de veegmachine, dan zijn hiervoor vele accessoires die uw klus vele malen eenvoudiger maken. Zo kan de machine uitgevoerd worden met een opvangbak, een blad-, hooi-, stro- en mestschuif of een stofkap die steenslag voorkomt. Een ander voorbeeld is dat de veegmachine kan worden uitgevoerd met een sneeuwschuif en sneeuwkettingen voor de banden. Zo is in een handomdraai uw veegmachine omgetoverd naar een sneeuwmachine.

https://www.donatvanderhorst.nl