5-S Webgids
Image default
Beauty en verzorging

CoolSculpting: Vet kwijtraken door selectieve koeling

CoolSculpting is de perfecte manier om je lichaam in perfecte shape te brengen. Vaak lukt het niet om alle vetrolletjes kwijt te raken die u eigenlijk weg wilt hebben. Vaak is vet rond de middel en bijvoorbeeld een onderkin moeilijk om vanaf te komen, ondanks het sporten en ondanks het gezonde eten. Wanneer dit het geval is, kunt u CoolSculpting overwegen. CoolSculpting is een non invasieve behandeling en dat houdt dus in dat het geen operatie is. Er wordt geen gebruik gemaakt van naalden, verdoving of snijden. Daarom is een behandeling met CoolSculpting niet pijnlijk en heeft het ook geen lange herstelperiode. Het enige wat er met het lichaam gebeurt, is dat er vetcellen verwijderd worden door middel van selectieve koeling. Het is een erg effectieve behandeling en bovendien is het ook veilig. 

Daarnaast worden de vetcellen ook definitief verwijderd en is het niet zo dat alleen het volume afneemt, waardoor het volume weer snel kan toenemen. Dit is namelijk het geval wanneer men gaat lijnen of sporten. CoolSculpting laat daarnaast ook vetcellen geleidelijk en via een natuurlijke weg het lichaam verlaten, waardoor de huid mooi en strak blijft en het geen slappe huid veroorzaakt. De huid kan zich namelijk snel aanpassen aan de nieuwe contouren van het lichaam.

Plastisch chirurg Farid Kazem is de meest ervaren CoolSculpting behandelaar van Nederland. Hij heeft de meeste behandeling uitgevoerd en is nauw betrokken bij de ontwikkeling van de nieuwste CoolSculpting technieken. Naast CoolSculpting kan je ook langs bij Kazem Aesthetica voor andere plastisch chirurgische behandelingen. Zo is het onder andere mogelijk om hier een borstvergroting te laten doen, de borsten te laten liften of een borstverkleining te laten doen. Daarnaast is dokter Kazem een specialist op het gebied van huidverjonging met behandelingen als Botox°, Fillers, Fraxel® Laser en Thermage®.

Er vindt altijd eerst een intakegesprek plaats waarin goede informatie en adviezen worden gegeven.

http://kazem.nl