5-S Webgids
Image default
Woning en Tuin

Dakveiligheid: een belangrijk aandachtspunt

Vanuit de Arbowetgeving is de eigenaar van een pand verantwoordelijk voor een goede dakveiligheid. Ook het Bouwbesluit legt deze verantwoordelijkheid bij u als eigenaar (of beheerder) van een pand. Maar ook zonder wetgeving zou je toch voor een goede veiligheid op het dak willen zorgen? Want het laatste wat je wil is dat iemand onder jouw verantwoordelijkheid verongelukt.

En vergis je niet, het aantal mensen dat uw dak op moet is hoger dan je misschien zou denken: schilders, dakdekkers, onderhoudsmonteurs, inspecteurs en installateurs moeten allemaal uw dak betreden. Zelfs de glazenwasser kan zijn werk niet doen wanneer hij het dak niet op kan. Een veilig dak zou dan ook topprioriteit moeten zijn.

Roofing Service Nederland: specialist op dakveiligheid

Roofing Service Nederland is in 1970 opgericht. Dat betekent dat we 47 jaar ervaring hebben als het gaat om “werken op het dak”. In die jaren hebben we veel geleerd op het gebied van dakveiligheid. Roofing Service Nederland behoort inmiddels tot de top op het gebied van dakveiligheid. Deze kennis en ervaring zetten we graag in om ook uw personeel veilig te laten werken op het platte dak.

Geen dak is hetzelfde. Roofing Service Nederland begint daarom met het opstellen van een Risico-Inventarisatie en Evaluatie (RI&E) dat wordt gebruikt om advies uit te brengen over de voor uw situatie juiste systemen en maatregelen. Bij het opstellen van deze RI&E kijken we naar diverse factoren, waaronder de gebruiksintensiteit en de omstandigheden op het dak.

Indien gewenst kan Roofing Service Nederland deze maatregelen voor dakveiligheid voor u implementeren en indien nodig ook zorgdragen voor de nazorg en het onderhoud. Ook kan Roofing Service Nederland de benodigde (periodieke) keuringen op het gebied van dakveiligheid voor u verzorgen.

Neem dus vandaag nog contact op met Roofing Service Nederland voor een vrijblijvende kennismaking.

http://roofingservice.nl/dakveiligheid/