5-S Webgids
Image default
Woning en Tuin

Hoe kan ik mijn woonkamer verlichten als ik een spanplafond heb?

In een eerdere blog schreven we al dat een spanplafond perfect is om je woonkamer een frisse, rustige uitstraling te geven. Maar hoe zit dat dan met de plafondverlichting? Kan de lamp boven je koffietafel blijven hangen? Of maakt een spanplafond plafondverlichting onmogelijk en moet je voortaan aan de gang met staande lampen? Dat ziet er misschien leuk uit, maar na de eerste paar keer stofzuigen weet je weer precies waarom je een hanglamp of spotje zo fijn vond.

Plan je plafondverlichting

We kunnen je geruststellen. Ook met een spanplafond is plafondverlichting prima mogelijk. Natuurlijk kun je je bestaande plafondverlichting behouden. Maar het is goed mogelijk dat je huidige plafondverlichting niet optimaal is.

Bij Plameco kun je ook gelijk je plafondverlichting perfectioneren. Hierbij kun je het nieuwste van het nieuwste in je plafond integreren. Bijvoorbeeld plafondverlichting op basis van LED-lampen. Tip: zorg voor plafondverlichting als basisverlichting aangevuld met enkele strategisch geplaatste spots voor sfeeraccenten. De basisverlichting zorgt voor de verlichting van je hele woonkamer, terwijl de (dimbare) spots ideaal zijn om een sfeer te creëren.

Wist je trouwens dat LED-verlichting in bijna alle mogelijke kleuren te krijgen is?

Plameco helpt je met je plafondverlichting

De adviseurs van Plameco bespreken de mogelijkheden voor je plafondverlichting graag in alle rust met je. Doordat deze vakmensen zowel je nieuwe spanplafond als je verlichtingswensen kennen, kunnen zij je perfect adviseren over de te maken keuzes.

Ze kunnen zelfs een met de smartphone bediend lichtplan voor je opstellen. Best handig, wanneer je geen zin hebt om op te staan, omdat je zo tot rust bent gekomen door het rustgevende spanplafond.

Twijfel dus niet langer en neem contact op met Plameco voor een geïntegreerde oplossing waar je helemaal van tot rust komt.

http://eenplamecoplafond.nl/