5-S Webgids
Image default
Gezondheid

De nieuwe generatie rokers

De nieuwe generatie rokers hebben een andere manier van roken bedacht die de ervaring naar een ander niveau tilt. Daarbij is er vooral rekening gehouden dat de beleving altijd plezierige is. Een e smoker wil natuurlijk altijd de beste smaak te pakken krijgen. Door een breed aanbod van e-sigaretten is het belangrijk om vooral te weten welke e sigaret het best bij je past. Je hebt bijvoorbeeld de shisha pen, hybride POD systeem, de E-pijp of de Mechanise MOD. Dat zijn maar een paar om op te noemen want er zijn nog veel van die e-sigaretten.

Eerste ervaring

Mijn eerste ervaring met een e-sigaret was met de E-pijp. De E-pijp heeft de vorm van een tabakspijp of een sigaar. Er zijn verschillende soorten E-pijp modellen. Je kunt ze verkrijgen in wegwerpvorm, maar ook exclusieve modellen die op basis van een oplaadbare batterij werkt. Het klassiek gevoel dat ik erdoor kreeg, stemde mij goed. Uiteraard is het principe van “over smaak valt niet te twisten” ook op de e-smoker van toepassing. Met de ruime aanbod van verschillende soorten e-sigaretten zal dat zeker het geval zijn. De e-shisha bijvoorbeeld, is ook zo een leuke vorm van e-sigaret die goed in de smaak valt.

De E-shisha

De e-shisha is een kleine buisvormige elektronische sigaret die ervoor zorgt dat de E-shisha vloeistof verdampt. In de meeste gevallen is de batterij van de E-shisha sigaret aan de wat mindere kant. De E-shisha pen heeft veel van een Hookah ontwerp maar dan een moderne vanriant. De Hookah is een oude traditie die ver terug in de tijd gaat. De gemiddelde trekjes die je aan een e-shisha overhoudt, ligt tussen de 500 en 600. De e-shiha kan gemakkelijk meegenomen worden in je broekzak door zijn relatief kleine omvang en wordt automatisch geactiveerd door het nemen van een trekje. De E-shisha valt vooral goed in de smaak bij shisha liefhebbers en gelegenheidsrokers. 

Hybride POD Systeem

Door de steeds toenemende strenge wetgeving ontstaat er de noodzaak om steeds weer nieuwe e-sigaretten op de mark te brengen. De hybride POD systeem is daarvan een heel goed voorbeeld van. De pod systeem bestaat uit twee componenten namelijk de batterij en de pod. In de pod tref je de E-liquid en de coil. Bij sommige modellen bestaat er de mogelijkheid om de E-liquid bij te vullen. De hybride POD systeem is te verkrijgen in verschillende soorten smaken en heeft een batterij capaciteit die varieert tussen de 300 tot 1500 mAh.

Dit zijn maar twee van de e-sigaretten die belicht zijn. Maar alle andere e-sigaretten bevatten allemaal hun eigen unieke kenmerken, waarvan je vast wel van kan genieten. Het komt erop neer dat als je wil genieten van een e-sigaret je dat op een heel speciale manier kan doen.