5-S Webgids
Image default
Bedrijven

Een Geschikte Receptiebalie Uitkiezen | Moonen Import Export

Een receptiebalie uitkiezen bij Moonen Import Export

Een receptiebalie uitkiezen is vaak lastiger dan mensen denken voordat ze aan het beslissingsproces beginnen van het aankopen van de juiste receptiebalie. Een receptiebalie is erg belangijk doordat het in veel gevallen een juiste (of niet juiste) eerste indruk geven aan een potentiele klant van het bedrijf. Wanneer de receptiebalie onopvallend is of juist helemaal niet in de ruimte past kan dit een negatieve ervaring geven aan de klant van het bedrijf.

Wanneer de receptiebalie juist wel past in de ruimte en geschikt is voor het bedrijf kan dit een enorme indruk achterlaten bij de personen die hem zien. De receptiebalie staat immers in de entree van een bedrijf en is het eerste wat de klant fysiek van het bedrijf ervaart en meekrijgt. Wanneer dit een goede eerste indruk achterlaat zal de kans worden vergroot dat de potentiele klant daadwerkelijk een aankoop maakt bij het bedrijf waar deze op bezoek is.

Het onthalen van de klanten op een correcte manier kan een goede of negatieve ervaring geven aan de klant. Wanneer u een ruimte heeft die een klassieke uitstraling heeft zal een knalwitte receptiebalie hier hoogstwaarschijnlijk niet goed inpassen. Wanneer u hierentegen en erg modern kantoor bezit zal deze hier perfect inpassen. Dus, bij het uitkiezen van de juiste balie is het belangrijk om ten allen tijden rekening te houden met de ruimte waarin deze wordt gezet.

Ook is het de uitstraling en het model van uw bedrijf erg belangrijk bij het uitkiezen van de receptiebalie. Als u in bezit bent van een vooruitstrevend kantoor dat erg modern is en de nieuwste technieken gebruikt is een moderne receptiebalie onmisbaar. Wanneer u juist een relatief conversatief kantoor heeft moet dit precies andersom.

Uiteindelijk is een erg belangrijk factor de perceptie van de potentiele klant die zich moet melden bij de receptiebalie. Wanneer het verwachtingspatroon van deze potentiele klant niet past bij wat deze uiteindelijk tegenkomt kan dit leiden tot een negatieve ervaring met uw bedrijf. Dit kan op de lange termijn een grote impact hebben op de kans die u maakt om van de potentiele klant een vaste terugkerende klant te maken. Daarbij is de totale sfeer van de ontvangstkamer erg belangrijk en dit moet dan ook worden gecomplimenteerd door de receptiebalie die hier wordt neergezet.

Bent u benieuwd naar welke receptiebalie het beste bij u en uw bedrijf past? Neem dan eens een kijkje op de website van Moonen Import Export.

https://www.moonenimportexport.nl/receptie/receptiebalies/