Een home cinema voor u?
5-s-1

Door de huidige maatregelen omtrent het COVID-19 virus en de opkomende derde golf, kunt u nog steeds niet genieten van de vele uitjes die u zo graag maakte. U kunt hierbij denken aan het struinen door de winkelstraten van uw favoriete stad, maar natuurlijk ook aan het perfecte uitje voor heel het gezin, de bioscoop natuurlijk! Wat missen wij de geur van die heerlijk zoute popcorn en het wegtrillen in je stoel van het harde geluid om ons heen. Gelukkig kunt u heel makkelijk de bioscoop naar uw eigen huis halen. Maar hoe doet u dit eigenlijk?

 

Het begin

Om te beginnen is het van belang dat u kiest voor de geschikte plaats voor uw home cinema. Waar kijkt u bijvoorbeeld het meeste tv? Is dat in de woonkamer of in de slaapkamer bijvoorbeeld? Vervolgens is het van belang dat u kiest voor een goed media-afspeelapparaat. U kunt hierbij denken aan een beamer, maar in principe is uw (indien het geval) huidige tv vaak ook ten alle geschikt. Zo zijn namelijk de meeste tv’s tegenwoordig uitgerust met bijvoorbeeld Netflix of Videoland. Maar zo kunt ook denken aan bijvoorbeeld het aanschaffen van een chromecast. Dan tot slot; natuurlijk het geluid. Het geluid maakt immers de beleving van de film af. Het is dus van belang om over een goed geluidssysteem te beschikken, maar de meeste tv’s beschikken hier jammer genoeg niet standaard over. U kunt dit gemakkelijk verhelpen door het aanschaffen van een sound-bar.

 

Bang & Olufsen BeoSound Stage

Er worden enorm veel sound-bars aangeboden, echter is niet elke soundbar geschikt voor elke tv. Gelukkig zijn is de Bang & Olufsen BeoSound Stage dit wel. Deze sound-bar kunt u namelijk koppelen aan vrijwel elk televisiescherm. Bovendien beschikt het over een simpel en minimalistisch uiterlijk, wat ook nog van duurzame materialen zoals wol of gerookt eikenhout is gemaakt. Dit neemt ook nog het voordeel met zich mee dat er geen naden zichtbaar zijn. Bovendien is deze sound-bar beschikbaar in zilver of brons aluminium, of gerookt eiken. Voor ieder zijn interieur is deze sound-bar dus geschikt. Tot slot is deze sound-bar volledig te integreren in het smart-systeem van uw huis (indien u hierover beschikt).

 

Dat klinkt als muziek voor uw oren

Naast een goede geluidskwaliteit bij het afspelen van films, levert deze sound-bar ook een fantastisch geluid bij het afspelen van uw favoriete muziek. Zo kunt u hem namelijk met bluetooth verbinden met uw telefoon of heel gemakkelijk via Apple AirPlay 2. Een ideale woonaccessoire dus! Laat u meenemen door de muziek en laat u vooral wegtrillen bij het afspelen van die nieuwe actie-film, want vanaf 1500 euro is die (geheel mogelijk te personaliseren) Bang & Olufsen BeoSound Stage al van u!

 

https://morelisse.nl/product/beosound-stage/

About