Een kort geding voor corona

Een kort geding is een versnelde procedure om in een korte tijd een tussenvonnis van een rechter te verkrijgen. Deze procedure wordt ook wel een “tijdelijk bevel” genoemd. U moet een nood belang hebben om kort geding te starten.

Stichting Corona Onderzoek en het kort geding

Stichting Corona Onderzoek wil gedupeerde ondersteunen die een kort geding willen aanspannen tegen Corona. Er kunnen veel redenen zijn om een kort geding voor corona aan te vragen. Heeft u last van de maatregelen  die de overheid heeft opgelegd, dan helpt SCO u graag verder. Deze maatregelen beperken steeds vaker onze vrijheden en rechten. Hier bij SCO vinden we het belangrijk om een ​​publiek debat over corona te voeren. Om deze reden zetten wij als Stichting Corona Onderzoek onze juridische kennis in en dragen we deze bij aan het coronadebat.

Kort geding Corona en de testcampagne

Op basis van een uitgebreid onderzoek heeft de Stichting Corona Onderzoek vastgesteld dat de PCR-testmethode die wordt gebruikt om COVID-19 op te sporen onjuist is en verkeerd ingezet wordt. Om verschillende redenen wordt de PCR-test momenteel niet correct gebruikt. Vanwege de verkeerde manier om PCR-testen te gebruiken, hebben de testresultaten bijna geen wetenschappelijke basis. Wij vinden het niet onaanvaardbaar dat de overheid deze PCR-testresultaten gebruikt als basis voor coronamaatregelen. In het kort geding Corona voor de testactiviteiten is kritiek geuit op het huidige testbeleid van de PCR-testen.

https://stichtingcoronaonderzoek.nl/kort-geding-corona/

About