5-S Webgids
Image default
Marketing

Groen doen vraagt inzet en poen

Groen doen vraagt inzet en poen.

 

Of niet? Groen moet je inderdaad doen, maar het liefst met zo min mogelijk poen.

Natuurlijk. En dus kwamen wij terecht op de website van elektrischeboiler.eu.

Die doen groen, al jaren en voor hele schappelijke prijzen. Je ziet het meteen; hier kan je terecht voor een elektrische boiler, een elektrische cv, waterontharders, zonneboilers, combi cv’s, warmtepompen, doorstroomapparaten en allerlei accesoires.

Overal staat een Nederlandstalige handleiding bij, je kunt een superhandige boilercalculator invullen om te bepalen welke boiler voor jouw huishouden of kantoor het meest geschikt is en je kunt een simpele rekenmodule invullen voor de beste keuze voor een elektrische cv. Dus die inzet voor groen, is best te doen. 

Er zijn bij elektrischeboiler.eu verschillende merken elektrische boilers en elektrische cv’s te verkrijgen. Er zijn zelfs boilers die er mooi uit zien. Platte modellen, slechts 25 cm diep, die zo in een keukenkastje passen.

Close in boilers van 5 en 10 liter, maar ook grote exemplaren, tot wel 1000 liter.
En de meeste elektrische boilers en cv’s zijn daar gewoon op voorraad, en kan je de volgende dag al in huis hebben.

Ze werken alleen met A merken, zonder dat dat iets afdoet aan de kwaliteit van de producten. Veelal in de EU gemaakt, met alleen hoogwaardige materialen.

Alle elektrische boilers zijn energiezuinig en hebben een A of B energielabel.

ECO boilers van Wesen, Ariston of Lemet bijvoorbeeld hebben allemaal modellen met een smart/eco controller, compleet computer gestuurd waardoor de elektrische ketel dus zelflerend is en zelf regelt wanneer het de beste tijd is om het water op te warmen of juist niet.

Dat kan op zichzelf al een fikse besparing op de energierekeining opleveren. Bovendien zijn de meeste elektrische boilers uitgerust met een issolatiewand van het allernieuwste polyuretaan foam waardoor het water langer warm blijft. 

De elektrische boilers bij elektrischeboiler.eu worden allen geleverd met een inlaatcombinatie, een muurbeugel en schroeven.

Neem voor een goed gevoel voor de toekomst eens een kijkje op hun website en maak het niet te moeilijk. Ze geven bovendien, indien gewenst ook een gedegen advies op maat. 

 

 

 

https://elektrischeboiler.eu/